c

Stella, 400 – 11 000 kvm

Stella Exterior
1 av 5
Stella konferensrum
2 av 5
Stella kontor
3 av 5
Stella kontorbord
4 av 5
Stella kontorbord kam
5 av 5

Nära skogens lugn och stadens puls

Med en fantastisk havsutsikt, alldeles intill stenstaden, utvecklar vi kontorsbyggnaden Stella. Här sitter du som hyresgäst centralt, havsnära och lättillgängligt. Till kontoret tar du dig enkelt genom att gå, cykla, åka tåg eller buss. Och om du tar bilen finns bilplatser med laddningsmöjligheter att hyra.

Moderna och flexibla lokaler

Lokalerna i Stella är moderna och hållbara. Byggnaden får en trästomme, träfasad och trä i interiören. Materialet är hållbart och bra för miljön. Det åtta våningar höga huset får kontorsplan som är mellan 1 400 och 1 900 kvadratmeter stora. Här kan du hyra lokaler från 400 kvadratmeter.

Översta våningen inrymmer en gemensam yta med en fantastisk utsikt över Sundsvallsfjärden. I markplanet planeras verksamhet som bidrar till att knyta det nya kvarteret till centrum.

Netto noll klimatpåverkan

Hållbarheten är en viktig fråga när Stella växer fram. Byggnaden får netto noll klimatpåverkan under sin livslängd. Uppförandet sker med minsta möjliga klimatpåverkan och med ett mycket mindre koldioxidavtryck än ett vanligt byggprojekt.

Stella kommer byggas enligt kraven för det globala certifieringssystemet LEED Gold samt för NollCo2 som är en påbyggnadscertifiering som syftar till att uppnå netto noll klimatpåverkan för nya byggnader

Trä och genomtänkta material

Under byggprocessen används stora mängder trä och genomtänkta materialval utan giftiga kemikalier. Dessutom får Stella solceller på taket. En annan viktig aspekt är byggnadens livslängd. Med sin generösa takhöjd och med en stomme som möjliggör förändring kan Stella enkelt möta morgondagens behov.

400 till 11 000 kvadratmeter

Stella erbjuder ytor från 400 till 11 000 kvadratmeter. Varje plan kan delas upp i tre separata lokaler, men det går också att hyra hela plan eller hela byggnaden.

Senast uppdaterad: 2021-03-23

Sökträffar (31)