c

Mölnlycke Företagspark, 6000-12000 kvm

Konstruktionsvägen, 435 33 Mölnlycke

Mölnlycke företagspark
1 av 3 Områdesvy
Mölnlycke företagspark vy område
2 av 3 Områdesvy
Mölnlycke företagspark vy
3 av 3 Områdesvy

Utforma din egen lokal

I Mölnlycke Företagspark i Härryda kommun finns etableringsmöjligheter för kontor, lager/logistik och verksamhetslokal. Vi anpassar byggnaden helt efter din verksamhet och du är med under hela processen och utformar den lösning som passar perfekt för ditt företag och dina anställda.

Mölnlycke Företagspark har en naturskön inramning av skog, kullar och utsikt över Rådasjön och ligger 10 minuter från både Centrala Göteborg och Landvetter.


10 minuter till både Landvetter och centrala Göteborg

Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Det fördelaktiga läget nära riksvägen kombineras med en naturskön omgivning och utsikt över Rådasjön. Företagsparken har en direkt påfart till riksväg 40 och ligger nära moten där huvudstråken riksväg 40, E20 och E6 möts.

Till centrala Göteborg tar det högst 10 minuter med bil. Åt andra hållet har du Landvetter flygplats, även dit tar det cirka 10 minuter. På fem minuter tar du dig till Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan viktig service.

Buss utanför dörren

Buss 513/605 kör från Heden-Korsvägen en gång i halvtimman och stannar vid hållplatserna Teknologivägen (utanför dörren) och Mölnlycke Företagspark (cirka två minuters gångväg). Restiden för buss från centrala Göteborg är cirka 15 minuter.

Buss 513/516 kör från Partille Centrum till Mölnlycke Företagspark två gånger i timmen. Restiden är ungefär 25 minuter.

Till flygplatsen är det enbart 10 minuters resväg med bil och inom en snar framtid planerar Härryda kommun en hållplats för flygbussarna vid Rådamotet.

Andra företag i området: Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels

Senast uppdaterad: 2017-04-12

Sökträffar (30)