c

Mölnlycke Företagspark, 500-1300 kvm

Produktvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Bild på fastighet Produktvägen 5
1 av 7 Välkommen till Produktvägen 5
Bild på utsikt över Rådasjön från hus och terrassen
2 av 7 Utsikt över Rådasjön från huset och terrassen
Bild på fastigheter
3 av 7 Skyltläge mot Rv40
Bild på entré i fastighet
4 av 7 Egen entré till kontorsplanen på Produktgatan 5
Bild på möblerad terrass i solläge
5 av 7 Möblerad terrass i solläge
Bild på parkeringsplatser
6 av 7 Gott om parkeringsplatser under och bredvid huset
Bild på terrass med utsikt över Rådasjön
7 av 7 Husets terrass med utsikt över Rådasjön

Nybyggda kontorslokaler i Mölnlycke Företagspark

Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark utvecklar vi ett nytt kontorshus på fyra våningar om totalt 4 300 kvm. Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Lokalerna är både effektiva och flexibla, och som hyresgäst väljer ni själva fördelningen mellan öppna arbetsplatser, arbets- och mötesrum. Även taket lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher.

50% är redan uthyrt resterande yta om 500-2300 kvm är ledigt på plan 2-4 med fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna.

Naturskön omgivning i kombination med tillgänglighet

Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Det fördelaktiga läget nära riksvägen kombineras med en fin omgivning och utsikt över Rådasjön. Företagsparken har de senaste åren expanderat kraftigt. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Ett extra plus för den natursköna omgivningen som främjar romenader och träning på lunchen.

10 minuter till både Landvetter flygplats och centrala Göteborg

Här finns en påfart direkt till Riksväg 40 som ligger nära moten där huvud-stråken E20, E6 och väg 40 möts. Till centrala Göteborg tar det högst tio minuter med bil och fem minuter till Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan viktig service. Flera bussar finns i området varav en stannar precis utanför dörren och tar dig till och från Korsvägen i centrala Göteborg på 10 minuter. Det finns även bussar från Partille centrum till Mölnlycke företagspark. Flygplatsen ligger endast tio minuter bort med bil och inom en snar framtid planerar även Härryda kommun en hållplats för flyg-bussarna vid Rådamotet.

Ett flertal stora företag huserar i Mölnlyckes företagspark som t ex Arla, DragonPort, Exide, Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels och Cochler Nordic.

Senast uppdaterad: 2021-01-27

Sökträffar (19)