c

Kontor i hjärtat av Halmstad, 6 400 kvm

Projektutveckling Halmstad
1 av 2 Här sitter du bara några minuter från centralstationen
Projektutveckling Halmstad
2 av 2 Kontorsfastigheten blir flexibel och luftig.

Framtidens kontor mitt i stan

Nu bygger vi ett kontorshus utöver det vanliga mitt i centrala Halmstad. Centralstationen och det kommande resecentrumet ligger bara några minuters promenad härifrån och till Stora torg promenerar du på fem minuter. Inflyttningen planeras till årsskiftet 2016/2017.

Samtidigt som vi möter den växande stadens behov av fler nybyggda lokaler bygger vi också in alla föredelar som en modern fastighet rymmer: yteffektivt, flexibelt, ljudisolerat, med god ventilation och höga miljökrav. Byggnaden kommer att miljöcertifieras, vilket betyder en grön byggprocess och låga driftskostnader.

Den dynamiska planlösningen innebär unika möjligheter att anpassa ert framtida kontor precis efter era behov. Vårt team lyssnar på era behov som hyresgäst och hjälper till att göra verklighet av era visioner. Både stora och små företag får plats här, bestäm själv hur stor yta som behövs. Här har du bland annat möjlighet att skapa aktivitetsbaserade arbetsplatser som betyder att varje individ får valmöjlighet kring var och hur en arbetsuppgift ska utföras. Man behöver inte alltid ha en fast arbetsplats - kanske behövs det bara en enkel touchdownplats för att läsa e-posten innan ett kundmöte? Eller kanske vill du sätta dig ner med en kollega och jobba kreativt i ett projekt en stund? De företag som vill prova det arbetssättet kan reducera sin lokalyta med upp till 50 procent, men alla företag är olika och därför anpassar vi lokalerna efter era önskemål.

Läget är idealiskt för den nya kontorsbyggnaden. Promenadavstånd till Centralstationen och det kommande resecentrumet betyder att du lätt kan ta dig till jobbet utan bil. Dessutom kan du snabbt ta dig iväg till möten i Göteborg, Malmö och Stockholm tack vare bra tågförbindelser.

Vid kontoret finns ordenligt med cykelställ och dessutom planerar vi laddstolpar för elbilar. Det ska gå lätt att resa till och från jobbet på ett klimatsmart sätt.

Senast uppdaterad: 2017-04-12

Sökträffar (30)