c

Kompositören, 900-15000 kvm

Arvid Tydéns allé, 171 63 Solna

Kompositören från Bolstomtavägen och Gunnar Asplunds Allé
1 av 7 Kompositören från Bolstomtavägen och Gunnar Asplunds Allé
Kompositören entré
2 av 7 Entré
Översikt Ingenting
3 av 7 Översikt Ingenting
Promenadavstånd till Pampas Marina
4 av 7 Promenadavstånd till Pampas Marina
Restaurang Asplund
5 av 7 Restaurang Asplund
Takterrasser och lummig innergård
6 av 7 Takterrasser och lummig innergård
Takterrass med utsikt över Stockholm och Solna
7 av 7 Takterrass med utsikt över Stockholm och Solna

Modernt kontor mitt i spenaten

Kompositören är för dig som söker toppmoderna kontorslokaler nära stan, men samtidigt önskar sitta lite för dig själv. Entrén vetter mot en vacker ekallé. På andra sidan av huset öppnar sig en uteplats, som finurligt omramas av den böjda huskroppen.

Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 180 arbetsplatser per plan.

Flexibla lokaler

Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.


Grön oas strax ovanför stan

Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och det byggs flera bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark.

Plats med anrik historia

Platsen är sedan lång tid tillbaka känd som Ingentingskogen, en gång en populär tillflyktsort för bland andra Bellman och Tobias Sergel. Precis norr om Kompositören finns kvarteret Laboratoriet med park och byggnader av arkitekt Gunnar Asplund, känd för Stockholms stadsbibliotek och Skogskyrkogården.

Tunnelbana, buss och E4:an

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån.

Senast uppdaterad: 2017-04-12

Sökträffar (30)