c

Juvelen, 402 kvm

Uppsala

Ett hus, tusen möjligheter

Vill du att dina medarbetare ska mötas av en miljö att inspireras av och kanske till och med längta till? Siktar du på att skapa en modern arbetsplats full av energi? Då kommer du och Juvelen att bli en perfekt match.
Den triangulära formen löper som en röd tråd i Juvelen; från byggnadens form till formspråk i fasad och inte minst fönster. Vi har lyckats skapa effektiva och flexibla kontorsplan där det finns möjlighet att utforma kontor och arbetsplatser för olika verksamheter och behov. Den inbjudande foajén sträcker sig i själva verket över två plan och suddar ut gränsen mellan ute och inne. På övre plan finns plats för en stor restaurang med upp till 200 sittplatser. Ingen som besöker Plan 7 kommer att lämnas oberörd. Utsikten över staden, takets alla vinklar och det mäktiga entrésolplanets svävande över lokalen. Plan 7 med entresol rymmer 150 arbetsplatser och är avsett för en hyresgäst.

Välkommen till Sveriges minsta storstad

Aldrig tidigare har så många velat bo och leva i Uppsala. Staden växer med en fullsatt stadsbuss i veckan och dragningskraften ser bara ut att öka. Här finns alla de bekvämligheter och den dynamik som det anstår en storstad, samtidigt som det finns ett lugn och en närhet till allt. I Juvelen befinner du dig mitt i.

Uppsala Entré – stadens nya city

Ett nytt slags city växer fram längs Stationsgatan direkt öster om järnvägen. Här sjuder det av nya tankar och energi. Juvelen har direkt access till centralstation från husets entré med bara 19 minuter till Arlanda, 38 minuter till Stockholm Centralstation, 41 minuter till Kista (Helenelund) och 45 minuter till Solna/Arenastaden.
Uppsalas nya stadsdel växer så det knakar och Juvelen kommer vara placerat som en av de mest centrala kontorsfastigheter i stadens framtidsutveckling.
Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker och utbudet kommer bara att öka.

Att vara nära är att kunna ta dig var du vill

I Juvelen kan du ha ena benet på språng, vart du än ska i världen. Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort.

Senast uppdaterad: 2020-01-17

Sökträffar (30)