c

Epic, 270 kvm

Malmö

epic-malmo
1 av 5
skanska-epic-atrium
2 av 5
skanska-epic-cykel
3 av 5
skanska-epic-4
4 av 5
skanska-epic-granden
5 av 5

Utformat för att du ska må bra

Med Epic introducerar vi på Skanska en ny generation kontorsbyggnader i Malmö. Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Epic byggs för att nå den internationella certifieringen WELL vilket innebär att huset ska anpassas för att supportera hälsa och välbefinnande. Nu finns det endast 1 kontorslokal kvar i attraktiva huset.

Kommunikationsnära vattenläge

För att bana väg för goda vanor har Epic en cykelparkering med tillhörande omklädningsrum och duschar på entréplan. Med en bilpool i huset och Malmö centralstation på några minuters promenadavstånd finns det få anledningar att köra bil till jobbet.

Vid kajen utanför Epic finns soldäck och promenadstråk längs vattnet. Till kontorslokalerna på översta våningen hör en takterrass med spektakulär utsikt över hela hamnområdet.


I händelsernas centrum

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner. Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Universitetsholmen har utvecklats till en av Malmös mest spännande stadsdelar med en inspirerande mix av studenter, entreprenörer, kultur och näringsliv.

Bland Epics grannar finns Malmö högskola med sina 26 000 studenter, Malmö Live, Media Evolution City, Malmö Saluhall och nya STUDIO. Området bjuder även på kaféer, restauranger, närbutiker, apotek och gym.

Från Universitetsholmen finns utmärkta förbindelser med både tåg och buss, liksom ett väl utbyggt vägnät för cykel och bil. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger bara 20 minuter bort med tåg.

Senast uppdaterad: 2019-06-19

Sökträffar (30)