c

Epic, 268 kvm

Malmö

1-skanska-epic-kvallsljus-morgonljus
1 av 7
2-skanska-epic-kvallsljus-morgonljus
2 av 7
3-epic-atrium
3 av 7
4-epic-atrium
4 av 7
5-epic-cykelhotell
5 av 7
6-epic
6 av 7
7-epic-koksbank
7 av 7

Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Nu finns endast 268 kvm kvar!

Utformat för att du ska må bra

För att kunna göra ett bra jobb, behöver du själv må bra. I Epic utgår vi från hur den byggda miljön påverkar oss. Omkring 90 % av ett företags driftskostnader går vanligtvis till personalkostnader, och vi spenderar 90 % av dygnet inomhus – så det finns all anledning att optimera byggnaders inomhusmiljö utifrån människans behov.

Epic är precertifierat enligt den internationella standarden WELL. WELL bygger på medicinsk och vetenskaplig forskning och utgår från hur den byggda miljön påverkar oss. För att certifieras krävs det att man når upp till högt ställda krav på bland annat dagsljusnivåer och luftkvalitet. För att certifieras enligt WELL handlar det också om att skapa distraktionsfria och bekväma miljöer som banar väg för produktivitet.

Kommunikationsnära vattenläge

För att bana väg för goda vanor har Epic en cykelparkering med tillhörande omklädningsrum, duschar och handduksservice på entréplan. Med lånecyklar i huset och Malmö Centralstation på några minuters promenadavstånd finns det få anledningar att köra bil till jobbet. Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Den centralt placerade trappan inbjuder till rörelse och leder oss vidare till de olika verksamheterna i huset. Vid kajen utanför Epic finns soldäck och promenadstråk längs vattnet.

I händelsernas centrum

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner. Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Universitetsholmen har utvecklats till en av Malmös mest spännande stadsdelar med en inspirerande mix av studenter, entreprenörer, kultur och näringsliv.

Bland Epics grannar finns Malmö högskola med sina 26 000 studenter, Malmö Live, Media Evolution City, Malmö Saluhall och STUDIO. Området bjuder även på kaféer, restauranger, närbutiker, apotek och gym.

Från Universitetsholmen finns utmärkta förbindelser med både tåg och buss, liksom ett väl utbyggt vägnät för cykel och bil. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger bara 20 minuter bort med tåg.

Hållbara material och upcycling

Atriet i Epic består till stora delar av lokalt upcyclade material, dvs förädlat och återanvänt byggmaterial. Väggarna är klädda med bland annat träpanel från en av Skanskas rivningsfastigheter i Nyhamnen. På så sätt får en liten bit av Malmös historia chansen att bidra med karaktär och atmosfär på ett nytt ställe. Golvet består av betongplattor med krossat tegel som är en restprodukt från Epics egen fasad.

Upcyclade material är ett bra sätt att minska klimatbelastningen. Den största miljövinsten får man genom att återvinna lokalt och undvika långa transporter.

Vill du också kunna erbjuda dina medarbetare en hälsosam arbetsplats? Nu finns det enbart en lokal kvar i Epic:

Nyproducerad lokal på effektiva 268 kvm, erbjuder en välkomnande lounge, konferensrum, samtalsrum, pentry samt plats för 22 arbetsplatser. Därtill har man även som hyresgäst i Epic tillgång till ett större konferensrum och receptionsservice. Tack vare den extra höga takhöjden och de stora fönsterpartierna nyttjas det unika vattenläget vid Beijerskajen maximalt. Denna lokal är något alldeles särskilt och bör ses på plats!

  • 268 kvadratmeter
  • Utsikt mot vattnet och kajpromenaden
  • Direkt anslutning till det grönskande atriet
  • Egen entré från både atriet och kajpromenaden
  • Skyltläge
  • Inflyttning vintern 2020/2021

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om ytan som fortfarande finns att hyra.

Senast uppdaterad: 2020-11-26

Sökträffar (27)