Eira

Eira

I hjärtat av Barkarby skapas Eira, ett projekt som andas klimatneutralitet på både in- och utsidan.

Eira en vacker träfasad och kommer även ha gott om synligt trä interiört. Hela byggnaden har designats med klimatet som främsta fokus.

Kontorshuset får en yta på 7 300 kvadratmeter och blir åtta våningar högt. Här får varje lokal en egen balkong som bjuder in till spontana möten och rekreation. I byggnaden finns ett café och i närområdet konferensanläggning, restauranger och gym.

Eira i korthet

Ort: Barkarby
Typ av lokal: Kontorslokaler
Storlek: 500 - 7 300 kvm
Inflyttning: 2024
Våningar: 8
Certifiering: LEED Guld, NollCO2, Well

Samarbete och arbetsro

Naturliga trämaterial skapar ett bättre inomhusklimat och en lugn omgivning. I Eira får medarbetarna de bästa förutsättningarna för samarbete och arbetsro. Eira bjuder också in till rörelse i vardagen genom att locka med en inbjudande trappa istället för att ta hissen.

God kommunikation i expansivt område

Barkarby är ett av Sveriges mest expansiva områden och här kan ditt företag växa och utvecklas. I Eira sitter ni alldeles intill pendel- och regionaltågstationen, vilket gör det lätt för medarbetarna att nå kontoret. Det kommer dessutom att byggas en ny tunnelbanelinje hit som står färdig 2026.

Vill du veta mer om Eira?

Hitta er lediga lokal

Läs mer om våra lokaler i Sverige och övriga Norden, möt våra kunder och få inspiration på Skanska Fastigheters webbplats.