c

Citygate

Ullevigatan/Fabriksgatan, 412 50 Göteborg

  • Citygate entré och atrium
  • Citygate vy från Fabriksgatan
  • Citygate Göteborg
  • Citygate Göteborg Terass
  • Citygate interiör

Framtidens mötesplats

I det expansiva området Gårda utvecklar Skanska ett nytt kontorshus intill stadens arenor och evenemangsstråk. Kontorshuset Citygate kommer att vara strategiskt placerat vid Ullevimotet i direkt anslutning till E6/E20. Fastigheten kommer att tillföra Gårda området moderna arbetsplatser med plats för möten och kreativitet. Ett hus med ett levande entréplan där vi kan erbjuda kreativa mötesplatser och service i toppklass.

Vår strävan är att utveckla Citygate med en så liten miljöpåverkan som möjligt och huset kommer att miljöcertifieras enligt det internationella miljösystemet LEED.

Vi arbetar just nu med detaljplanen och husets utformning tillsammans med Henning Larsen Arcitechts. Byggstart beräknas bli under 2018.


Närområdet - välexponerat läge

Detta kontorshus ligger i ett välexponerat läge precis vid Ullevimotet i direkt anslutning till E6/E20.

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer idag. Vid Gårdatorget finns Handelsbankens kontor med bankomat i samma hus och på Drakegatan finns Postens Företagscenter med fullständigt sortiment av företagstjänster. I Affärscentrum Focus ligger i närheten med en av Göteborgs bästa livsmedelsbutiker, apotek, Systembolag, , frisör, skomakare, urmakare, hälsokostbutik, fotobutik och ytterligare specialbutiker.

I närområdet finns ett brett serviceutbud. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn.

Kommunikationer:

För den som väljer att ta bilen ligger E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 mot Landvetter flygplats i direkt anslutning till fastigheten. Parkering kommer det att finns gott om i huset. Även cykelparkering är något som vi prioriterar. Med kollektivtrafiken är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen.

Senast uppdaterad: 2017-05-08

Sökträffar (29)