c

Aura, 622 kvm

Malmö

aura-malmo-neptunigatan
1 av 8 Längs Neptunigatan skymtar Saluhallen, Malmö Live och i förlängningen Malmö C.
Aura Malmö
2 av 8 Tydlig arkitektonisk profil med gyllene tak, takfönster och terrasser.
Flygbild över Citadellstaden
3 av 8 Citadellsstaden – kvarteret där hela livet får plats
Aura Malmö Live
4 av 8 I närområdet finns service, konferensmöjligheter och kommunikationer.
aura_plan5_vy1
5 av 8 Utsikten sydväst från plan 5 blickar ut över Slottsparken, Malmöhus och Kronprinsen
aura_plan5_vy2
6 av 8 Utsikten nordöst från plan 5, vattenrummet med kanalen och Stora varvsbassängen samt kvarnen.
aura_plan5_vy3
7 av 8 Utsikten nordväst från plan 5, i horisonten skymtar Öresundsbron och lite norröver tornar Turning Torso.
Byggnaden sedd från sidan
8 av 8 Aura ligger på bekvämt gångavstånd från Malmö C

Utstrålning smittar av sig

Aura är ett hus som både inspirerar och imponerar. Med ett spektakulärt utseende är Aura det perfekta valet för dig som söker kontor utöver det vanliga. På lugnt läge mitt i centrala Malmö får du det bästa av två världar. Här omges du av kanaler, parker och viktiga knutpunkter såsom Malmö Saluhall, Malmö Live och STUDIO. Närheten till Malmö centralstation skapar fantastiska förutsättningar för både lokala och internationella resor. I Aura finns möjligheter för ditt företag att skapa en alldeles egen utstrålning.

Ett elegant kontor med ett gyllene tak

Med en välkomnande entré omfattar Aura ca 6 000 kvm kontor, fördelade över 6 kontorsplan. Från Aura har du utsikt ut mot den gröna gården, kajpromenaden, Slottsparken med Malmöhus samt stadslivet längs med Neptunigatan. Byggnaden har en tydlig arkitektonisk profil med sitt gyllene tak och stora takfönster. Våningsplanen omfattas av 700 – 1 000 kvm flexibla och yteffektiva kontorslokaler. Tillgängliga ytor som finns kvar är 622 kvm på plan 4. Digitala lösningar i huset underlättar kommunikation och vardag för dig som arbetar eller vistas i huset.

Rätt miljö för din verksamhet

Aura är beläget i Malmös nya kvarter för boende och arbete, Citadellsstaden. Här blir livspusslandet lättare, både för individer och företag. Citadellsstaden bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats.

Malmö Saluhall finns runt hörnet. Här erbjuds gastronomiska upplevelser, inredning, delikatesser och välsorterade matbutiker, allt i en härlig atmosfär. Området vimlar av morgondagens talanger med studenter från Malmö Universitet. Malmö Live med konferens och hotell finns på bekvämt avstånd. Likaså STUDIO som erbjuder möteslokaler, öppna arbetsplatser, spännande restauranger och Story hotell inom några minuters promenadavstånd.

Färdigt att flytta in

Redan klara hyresgäster i Aura är bland annat Trägårdhs Advokatbyrå, Grant Thornton, Adecco, Lindab, Projektengagemang, Byggnadstekniska byrån, Tritons förskola och Barberesso. Den sista lediga lokalen är färdigställd och är klar att flytta in i. Kontakta Jessica Andersson för visning.

Välkommen till Aura!

Klicka på bilden ovan för att gå in på plan 5 i Aura, prova gärna med VR glasögon eller i mobilen.

Senast uppdaterad: 2020-02-11

Sökträffar (20)