At focus

At focus

Mitt i centrala Flemingsberg växer At focus fram. Här sitter du mitt i händelsernas centrum, både på kontoret och i området.

Vi utvecklar Flemingsberg till södra Stockholms nya business hub. Detta gör vi tillsammans med bland annat Fabege, Huddinge kommun och Campus Flemingsberg

Området blir en modern stadsdel med 50 000 boende, 50 000 besökare och 50 000 arbetande. Hjärtat i området, intill resecentrum, blir Stockholm South Business District en viktig business hub för aktörer inom näringslivet i södra Stockholm.

Ladda ner presentationen om At Focus

Utforma kontoret utifrån behoven

I At focus väljer du själv hur du vill utforma kontoret. De enskilda lokalerna är från 2 000 kvadratmeter och bjuder på öppna och rymliga ytor med härligt ljusinsläpp. Entréplanet bjuder in till en social atmosfär med co-workingytor, ljusgård och en generös takterrass.

God kommunikation

Hälsa och en hållbar livsstil är viktigt för oss och sitter du i At focus ska det vara lätt att ta sig till kontoret. Tåg, spårvagn och bussar går precis utanför byggnaden och cykelparkeringar finns både inom- och utomhus.

Här finns omklädningsrum med dusch och en cykelverkstad. Det går även att få tillgång till bil- och cykelpool. Här kommer det också finnas gott om garageplatser, flera med tillgång till laddplatser.

Exempel på planlösning

Här ser du ett förslag på en möblerad planlösning plan 2-5.

Exempel på planlösning

Här ser du ett förslag på en möblerad planlösning plan 6.

En av Stockholms mest hållbara arbetsplatser

Hållbarhet är ett av Skanskas ledord vid planeringen av At focus och de uppsatta klimatmålen är höga. Ambitionen är att bli en av Stockholms mest hållbara arbetsplatser. Materialen som används i At focus är valda utifrån deras klimatpåverkan och i så stor utsträckning om möjligt används återbrukade material. Taken på fastigheten är skapade för solceller som kan försörja byggnadens elbehov och kompensera klimatskulden från byggnationen. At focus certifieras enligt LEED guld, NollCO2 samt Well, med målet att skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö.

At focus i korthet

Ort: Flemingsberg
Typ av lokal: Kontorslokaler, Restaurang, Utbildning, Vård
Storlek: 2000 - 30000 kvm
Inflyttning: 2025/2026
Våningar: 16
Certifiering: LEED Guld, NollCO2, Well

Campus Flemingsberg

I Flemingsberg ligger Campus Flemingsberg, en unik blandning av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag och sjukvård. Till exempel utvecklas de två forsknings- miljöerna Neo och Technology and Health inom Life Science i Flemingsberg.

Campus Flemingsberg består av:

  • Södertörns Högskola
  • Karolinska Institutet
  • Kungliga Tekniska Högskolan
  • Röda Korsets Högskola
  • Stockholms Musikpedagogiska Institut
  • Widerströmska gymnasiet
  • Konstskolan Idun Lovèn

Vill du veta mer om At focus?

Hitta er lediga lokal

Läs mer om våra lokaler i Sverige och övriga Norden, möt våra kunder och få inspiration på Skanska Fastigheters webbplats.