c

At Focus, 2000–30000 kvm

At Focus exteriör
1 av 4
At Focus Lobby
2 av 4
At Focus Takterass
3 av 4
At Focus karta
4 av 4

Framtidens mötesplats i fokus

Mitt i centrala Flemingsberg kommer At focus växa fram. Här är du mitt i händelsernas centrum, både på kontoret och i området. Vi utvecklar Flemingsberg till södra Stockholms nya business hub. Detta gör vi tillsammans med bland annat Fabege, Huddinge kommun och Campus Flemingsberg

Området blir en modern stadsdel med 50 000 boende, 50 000 besökare och 50 000 arbetande. Hjärtat i området, intill resecentrum, blir Stockholm South Business District en viktig business hub för aktörer inom näringslivet i södra Stockholm.

Utforma kontoret utifrån behoven

I At focus väljer du själv hur du vill utforma kontoret. De enskilda lokalerna är från 2 000 kvadratmeter och bjuder på öppna och rymliga ytor med härligt ljusinsläpp. Entréplanet bjuder in till en social atmosfär med co-workingytor, ljusgård och en generös takterrass.

God kommunikation

Hälsa och en hållbar livsstil är viktigt för oss och sitter du i At focus ska det vara lätt att ta sig till kontoret. Tåg, spårvagn och bussar går precis utanför byggnaden och cykelparkeringar finns både inom- och utomhus. Här finns omklädningsrum med dusch och en cykelverkstad. Det går även att få tillgång till bil- och cykelpool. Här kommer det också finnas gott om garageplatser, flera med tillgång till laddplatser.

En av Stockholms mest hållbara arbetsplatser

Självklart har hållbarhet varit ett av Skanskas ledord vid planeringen av At focus och de uppsatta klimatmålen är höga. Ambitionen är att bli en av Stockholms mest hållbara arbetsplatser.

Materialen som används i At focus är valda utifrån deras klimatpåverkan och i så stor utsträckning om möjligt används återbrukade material. Taken på fastigheten är skapade för solceller som kan försörja byggnadens elbehov och kompensera klimatskulden från byggnationen.

At focus certifieras enligt LEED guld, NollCO2 samt Well, med målet att skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö.

Campus Flemingsberg

I Flemingsberg ligger Campus Flemingsberg, en unik blandning av högre utbildning, forskning, kunskapsintensiva företag och sjukvård. Till exempel utvecklas de två forsknings- miljöerna Neo och Technology and Health inom Life Science i Flemingsberg.

Campus Flemingsberg består av:

  • Södertörns Högskola
  • Karolinska Institutet
  • Kungliga Tekniska Högskolan
  • Röda Korsets Högskola
  • Stockholms Musikpedagogiska Institut
  • Widerströmska gymnasiet
  • Konstskolan Idun Lovèn
Senast uppdaterad: 2021-11-12

Sökträffar (31)