c

Aqua, 250-9 600 kvm

Kontorslokal Aqua i Malmö
1 av 3 Längs den nya boulevarden Neptunigatan finns butiker, busshållplats, Malmö Saluhall och Malmö C
Kontorslokal Aqua i Malmö
2 av 3 Aquas innergård erbjuder sol, lugn och bilfritt kanalläge
Kontorslokal Aqua i Malmö
3 av 3 Situationsplan över Citadellsstaden och Aqua.

Unik kontorsmiljö i samspel med stad och natur

Aqua är ett kontorshus med naturnära läge mitt i centrala Malmö.

Huset har en industriell karaktär med fina detaljer i robusta material som samspelar väl med både stad och natur. Den representativa fasaden mot Neptunigatan har välkomnande entréer och mot den gröna gården får samtliga hyresgäster balkong eller terrass. Med tillgång till alla de goda förutsättningar en nybyggd fastighet i bästa läge medför, erbjuds här möjlighet till ett friare och friskare arbetsliv.

Det bästa av två världar

Aqua är beläget i Citadellsstaden som är omgivet av kanaler och grönska. Här får du det bästa av två världar: ett lugnt läge och samtidigt närhet till centrum och Malmö C. Citadellsstaden bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats. I kvarteren finns service i form av butiker, caféer och förskola. Med Malmö Saluhall, Malmö universitet och Malmö Live som grannar har man nära till restauranger, kultur, nöjen och upplevelser.

En lugn oas för arbete och vila

Vi spenderar 90% av vår tid inomhus. Aqua uppmuntrar till mer utomhusvistelse genom att erbjuda en uteplats för både avkoppling och arbete. Här finns grönskande planteringar med klätterväxter och träd. Det finns även cykelparkering för cykelpendlare och besökare. I småbåtshamnen finns trädäck och lunchtrappa med utsikt över vattnet. Läget vid vattnet innebär möjlighet till naturupplevelser, vilket visat sig enligt forskning stimulera kreativitet.

Senast uppdaterad: 2019-02-01

Sökträffar (28)