c

Inspiration och kunskap

Hur ser framtidens arbetsplats ut och hur underlättar den för både ledare och medarbetare, och bidrar till kreativitet och gemenskap? Möt tongivande personer och ta del av inspirerande tankar och idéer om ledarskap, nästa generations medarbetare, den nya tekniken och rum för mänskliga möten. Hälsa på hos företagen som flyttat in i nya lokaler, och läs om arkitektur och hållbara lösningar för framtidssäkrade arbetsplatser.

På spaning efter framtiden: Hur jobbar vi 2050?

Vi har bara sett början på den teknikutveckling som hjälper oss att jobba flexibelt och smart. Det talas också om vikten av det mänskliga. Hur påverkar det framtidens attraktiva arbetsplats? Fem tongivande profiler tänker till.

På spaning efter framtiden: Hur jobbar vi 2050?

Hur påverkas framtidens arbetsplats av coronapandemin?

Coronapandemin har vänt upp och ner på världen och vår arbetsvardag. Hur påverkas framtidens arbetsplats? Katarina Graffman, doktor i kulturantropologi och Jacob Östberg, professor i reklam och pr, funderar.

Hur påverkas framtidens arbetsplats av coronapandemin?

Det oumbärliga mötet

Både individer och företag blir allt mer digitala. Det är smart. Men vad händer när alla våra möten sker via appar – och ytterst sällan ansikte mot ansikte? Vi har grävt i vetenskapen om det mänskliga mötet.

Det oumbärliga mötet

Katarina Gospic, hjärnforskare: Kroppsnära teknik löser arbetsuppgifterna

2050 gör tekniken att du kan arbeta under löparrundan. Dina hjärnvågor fångas och tas vidare för åtgärder, menar hjärnforskare och VR- och AR-specialisten Katarina Gospic.

Kroppsnära teknik löser arbetsuppgifterna

Vad vill du läsa om?

Vi vill att Flervärden ska vara så intressant som möjligt. Vad skulle du vilja läsa mer om?

Tipsa oss gärna om ämnen till Flervärden

Missa inget!

Prenumerera på Flervärden för att inte missa några av våra spännande och intressanta artiklar.

Fyll i formuläret här
Senast uppdaterad: 2020-06-25