c

Epic, Malmö

epic-illustration-fasad
1 av 5
butik1-low
2 av 5
butik2-flowers
3 av 5
butik3-cafe
4 av 5
butik4-resturant
5 av 5

Med Epic introducerar vi på Skanska en ny generation kontorsbyggnader i Malmö. Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Epic byggs för att nå den internationella certifieringen WELL vilket innebär att huset ska anpassas för att supportera hälsa och välbefinnande. 

I händelsernas centrum

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner. Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Universitetsholmen har utvecklats till en av Malmös mest spännande stadsdelar med en inspirerande mix av studenter, entreprenörer, kultur och näringsliv.

Bland Epics grannar finns Malmö högskola med sina 26 000 studenter, Malmö Live, Media Evolution City, STUDIO och flertalet andra kontorsbyggnader. Precis intill Epic pågår byggnation av bostadshuset Kaj 306. 

Skapa din drömlokal

På entréplan i Epic erbjuder vi lokaler för café och butiksverksamheter med en hälsosam inriktning som vill ta vara på detta unika läge. Kontakta oss för mer information eller en visning.

Senast uppdaterad: 2017-12-04

Sökträffar (28)