c

Intresseanmälan hyresbostäder Kvarntorget, Norrköping

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i projektet? Fyll då i vår intresseanmälan, så återkommer vi med information innan vi startar uthyrningen.

Fyll i dina uppgifter i formuläret

Lägenhetsönskemål

Information om personuppgiftsbehandling
Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vår intresselista för de kommande projekten. Observera att du inte ställer dig i en hyreskö när du fyller i formuläret. Vi använder uppgifterna för att få en uppfattning kring intresset för bostäderna, och kan komma att kontakta dig för att stämma av ditt intresse att hyra en lägenhet. Uppgifterna kan användas för att vi ska kunna kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet. Vi kan komma att kontakta dig via telefon eller mail.

Uppgifterna vi samlar in kan även komma att lämnas ut till blivande fastighetsägare, eller till annan tredje part som ombesörjer uthyrning av lägenheter.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/användarvillkor/#personuppgifter

Senast uppdaterad: 2018-05-24