c

Intresseanmälan hyresborstäder Växjö, Nocken

Är du intresserad av att hyra lägenhet i området? Fyll då i vår intresseanmälan, så återkommer vi med information innan vi startar uthyrningen.

Fyll i dina uppgifter i formuläret

Lägenhetsönskemål

Information om personuppgiftsbehandling
Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vår intresselista för de projekt som du anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information och marknadsföring om detta projekt samt för att vi ska kunna kommunicera med dig kring detta bostadsprojekt. Vi kan komma att kontakta dig via telefon eller mail. Observera att du inte ställer dig i en hyreskö när du fyller i formuläret.

Uppgifterna vi samlar in kan även komma att lämnas ut till blivande fastighetsägare, eller till annan tredje part som ombesörjer uthyrning av lägenheter.

Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från intresselistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/användarvillkor/#personuppgifter.

Senast uppdaterad: 2017-12-29