c

Växjö, Nocken

Modernt och hållbart i Vikaholm

I Vikaholm, strax utanför Växjö, bygger Skanska tillsammans med BoKlok Kv. Nocken. Totalt blir det 67 stycken yteffektiva och välplanerade hyresrätter.

Här ligger hållbarheten i fokus och hustaken utrustas med solceller och komplementbyggnaderna förses med gröna tak. Tillsammans med v��xthus på gården och laddstolpar till elbilar bidrar vi till att utveckla Vikaholm till en grön stadsdel.

Inflyttning i de 67 lägenheterna i Kv. Nocken beräknas till hösten 2018.

Om lägenheterna

Lägenhetsfördelning:

1 rok: 16 stycken
2 rok: 25 stycken
3 rok: 22 stycken
4 rok: 4 stycken

Lägenheterna får eklaminat i vardagsrum, kök och samtliga sovrum. Badrummen kaklas med vitt kakel och förses med grå plastmatta samt tvättmaskin och torktumlare. Enrumslägenheterna utrustas med kombimaskin.

Köken får diskmaskin, spis med induktionshäll, inbyggnadsugn samt kyl och frys. Många av lägenheterna har balkong med trätrall. Möjlighet till individuell avläsning av varmvatten kommer finnas likaså anslutning till fiber och kabel-tv.

Om området

Kv. Nocken ligger cirka tre kilometer ifrån Linnéuniversitet och cirka fem kilometer ifrån centrala Växjö. Kommunikationerna in till centrala Växjö är mycket goda och det tar bara omkring nio minuter att åka med stadsbuss nummer 5 från Teleborg centrum in till centrala Växjö. I Teleborgs centrum finns väl utbyggd närservice.

Fullt utbyggt kommer området Vikaholm innehålla en blandning av hyresrätter, bostadsrätter och småhus.

Senast uppdaterad: 2019-12-13