c

Vad vi bygger

Oavsett vilken typ av byggnad våra kunder önskar utveckla har vi på Skanska lång och gedigen erfarenhet.

Se utbudet av våra olika byggnadstyper

Bostäder

Vår långa erfarenhet av bostadsbyggande gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva och hållbara projekt. Vi kan hjälpa till med allt från prefabricerade bostadslösningar till arkitektritade hus. Dessutom erbjuder vi renovering av äldre hus och miljonprogram.

Läs gärna mer om några av våra bostadsprojekt:

Sjukhus och äldreboende

Ett sjukhus är ett stort och komplext projekt som kräver erfarenhet. Det inkluderar avancerad teknik och förståelse för hur olika vårdflöden fungerar. Vi har byggt många sjukhus – både i Sverige och övriga världen och vet hur man bäst går till väga för att skapa moderna och hållbara lösningar.

Läs gärna mer om några av våra sjukhusprojekt:

Kontor

Vi är nummer ett på kontorsmarknaden. Vi bygger mycket inom storstäderna och vet hur man utformar en kontorsfastighet för att den bäst ska gynna kunden.

Läs mer om några av våra kontorsprojekt:

Skolor

Vårt kunnande inom lärmiljö skapar trygghet – både för dig som kund och för elever och lärare som ska nyttja fastigheten dagligen. Med vår erfarenhet i ryggen vet vi hur en skola ska utformas för att minska risken för mobbning. Vi vet också hur man skapar bra lärmiljöer där kunskap kan växa.

Här är några av de fina skolor vi byggt:

Hotell

Hotell behövs i hela landet och vi vet hur de ska byggas och utformas för att bäst gynna dig som kund och hotellgästen.

Titta gärna på de fina hotell vi byggt:

Kundens behov styr vad vi bygger

Vi bygger så mycket mer än det vi redan skrivit om. Alla våra projekt anpassas efter kundens behov. Läs om spännande byggprojekt inom bland annat butik och handel, lager och logistik, idrottsanläggningar och forskningsanläggningar.

Senast uppdaterad: 2020-03-31