c

Verisure Innovation AB flyttar sitt kontor till Skanskas kontorsprojekt Epic i Malmö

Pressmeddelande 2018-07-03 07:55 CET

Skanska Öresund har tecknat ett hyresavtal med Verisure Innovation AB som löper över sju år. Därmed är cirka hälften av Epics 12 000 kvadratmeter uthyrda.

Epic

Verisure, Europas största företag inom hemlarmsområdet med fokus på innovation, design och utveckling för att skapa trygghet och säkerhet, flyttar in i Skanskas kontorsprojekt Epic under hösten 2019.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Verisure till Epic. Med sitt fokus på hälsa och välbefinnande kommer Epic att ge Verisure de bästa förutsättningarna för vidare expansion av verksamheten i Malmö, säger Sofia Ekerlund, marknadsansvarig, Skanska Öresund.

Verisure befinner sig i ett expansivt skede och deras Innovation Center har växt med 100 anställda de senaste två åren.

– Verisure är ett globalt, snabbt växande företag, och tillväxttakten gör att vi nu vill investera i en attraktiv och modern arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi ser fram emot att, tillsammans med Skanska, skapa vår nya arbetsplats i centrala Malmö, säger Max Sunemark, Site Manager Malmö, Verisure Innovation AB.

Kontorshuset Epic ligger invid vattnet på Universitetsholmen i centrala Malmö med goda förbindelser med kollektivtrafiken. Med Epic introduceras en ny generation kontorsbyggnader i Malmö där välmående och hälsa är i fokus.

I arbetet med att erbjuda hälsosamma kontorsfastigheter är Skanska först ut i Norden med en precertifiering enligt WELL för projektet Epic. Certifieringen innebär ett helhetstänkande kring hur människor påverkas av den byggda miljön de befinner sig i och är baserad på medicinsk och vetenskaplig forskning. Rent konkret handlar det exempelvis om att trappan är inbjudande och väl synlig samt fokus på dagsljus och grönska inomhus. På entréplan finns cykelhotell, duschar och omklädningsrum med handduksservice.

Läs mer om projektet Epic på epicmalmo.com eller skanska.se/epic 

Kontakter

Kontakta: Sofia Ekerlund, Uthyrnings- och Marknadschef
Telefon +46104483047
Kontakta: Camilla Wieslander, VD
Telefon +46104483289