c

Inbjudan webbinar den 17 juni – hur vill vi bo och arbeta?

Datum och tid: 2021-06-17 11:30 - 12:45

Med mer än ett års erfarenhet av det Corona-anpassade livet har nya förväntningar och krav på framtiden börjat ta form. Klart är att både arbetsgivares och arbetstagares intressen förändras när synen på vad som utgör ett attraktivt arbete och ett gott vardagsliv förändras. Hur ser framtidens bostäder och arbetsplatser ut?

10 000 människor har fått tycka till

Skanska har medverkat i Kairos Futures undersökning av hur 10 000 svenskar ser på livet, arbetet och boendet och jämfört resultaten man fått idag mot hur svaren såg ut innan pandemin bröt ut. På webbinariet presenterar vi resultaten från studien och låter vår expertpanel diskutera vilka möjligheter som de nya insikterna kan innebära för framtiden.

Program för webbinariet

Ulf Boman från Kairos Future berättar om resultatet av undersökningen.

Camilla Fredman Svensson, marknadschef Skanska Nya Hem och Fredrik Bergenstråhle, vd Skanska Fastigheter Stockholm diskuterar hur pandemin har förändrat människors behov och hur det kommer påverka utvecklingen av bostäder.

Henrik Ahnström, innovationschef Skanska Kommersiell Utveckling Norden och Sofia Ekerlund, ansvarig Hälsa/WELL Skanska Öresund pratar om hur pandemin har påverkat arbetslivet och vad som nu blir viktigt att tänka på i utvecklingen av kontor och arbetsplatser.

Avslutning och energiboost från trivselexperten Johan Book från Hej Engagemang, om att engagerade och nöjda medarbetare ökar resultaten gällande produktivitet, kreativitet och lönsamhet.

Länk till sändningen

Senast uppdaterad: 2021-06-17