c

Arbetsmarknadsdagar

På Skanska arbetar vi för en hållbar framtid och vi vill ge dig en inblick i allt du kan göra hos oss när du är klar med dina studier. Vi vet att vår framtid finns bland landets studenter, varmt välkommen till Skanskas monter!

Hjälp oss att give away din giveaway

Vårt hållbarhetsarbete innefattar bland annat målet om klimatneutralitet 2045. Och vi behöver alla hjälpas åt med stort som smått. Inför 2020 fattade vi beslutet att välja bort giveaways och broschyrer på de arbetsmarknadsdagar vi planerade att besöka.

Även om de fysiska aktiviteterna ställs in och ersätts med digitala event väljer vi att hålla i och fortsätta give away din giveaway.

Ett beslut som gör att vi tillsammans med studenterna kan hålla igång detta initiativ som bidrar till ett bättre samhälle.

Du som studerar och träffar oss under våra digitala skolaktiviteter i höst kommer att få möjlighet att skänka pengar till insatser som räknas. I vår insamling kommer du få välja vilken organisation du vill stötta av de tre följande:

  • Naturskyddsföreningen
  • Erikshjälpen – Flickors rätt till utbildning
  • Håll Sverige Rent

Samtliga organisationer är kontrollerade av Svensk insamlingskontroll.

Vårens resultat 2020

Hittills under året har vi samlat in 6230 kr till de olika hjälporganisationerna. Fantastiskt tycker vi eftersom det innebär att vi inte har delat ut 623 giveaways. Nedan ser du resultatet fördelat på de skolor vi besökt under våren.

Senast uppdaterad: 2020-10-23