Södra Sveriges mest spännande projekt

Just nu har vi på Skanska många spännande projekt på gång i södra Sverige. Vi söker dig som vill jobba med duktiga kollegor och utveckla regionen tillsammans med oss. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

Våra värderingar beskriver hur vi beter oss. De stödjer vårt löfte att bygga ett bättre samhälle och vägleder oss i vårt agerande. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet och regionen. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med.

Hör av dig till oss

Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill jobba med på Skanska.

Har du tidigare erfarenhet från byggbranschen?
Skicka dina kontaktuppgifter till oss för att påbörja resan mot spännande projekt.

 

Anmäl ditt intresse

Vi bygger för dig, dina barn, vänner och kollegor

Bland annat är vi tillsammans med region Skåne med och skapar NSM - Nya Sjukhusområdet Malmö. Sjukhusområdet moderniseras och utvecklas för att kunna möta framtidens sjukvård. Läs mer om NSM.

I Lund bygger vi just nu den mest kraftfulla forskningsanläggningen i sitt slag. Det är European Spallation Source (ESS) som kan jämföras vid ett gigantiskt mikroskop. Läs mer om ESS.

Detta är våra två största pågående projekt just nu, men för oss är alla projekt lika viktiga. Oavsett om du vill bygga skolor, vägar, äldreboenden, bostäder, broar eller kommersiella fastigheter kan vi erbjuda många roliga utmaningar - och vi finns över hela södra Sverige.
Läs mer om våra projekt.

Vill du vara med och leda våra projekt?

Några av produktionens nyckelroller.

Gillar du att få det att hända?

Några av produktionens nyckelroller.

Vår främsta styrka

Södra Sverige växer så det knakar och hela regionen står inför spännande utmaningar. På Skanska är vi med och driver utvecklingen på ett så hållbart vis det bara går.

Vår främsta styrka är våra medarbetare. Och här är vår filosofi väldigt enkel: om våra medarbetare mår bra så mår Skanska bra.
Välkommen till Skanska!

klipporna
malmo-live-kontor-kongress-hotell-malmo
great-people-romania
hallandsas
nks-produktion
citadellstaden-aura-vy-ovan-malmo
malmoe-studio
kranar-slussen
workers-with-helmets
mangfald
ess-kranar
betonggjutning