c

Projektutveckling

Vägar, sjukhus, kontor och bostäder är några exempel på vad vi gör som ledare inom projektutveckling. Jobba hos oss om du vill ta byggprojekt till nästa nivå med innovativa idéer.

Forma morgondagens värld

Inom projektutveckling identifierar vi bygg- och investeringsmöjligheter, hittar mark, planerar och initierar projekt. Sedan bygger vi, hyr ut och säljer.

Vi erbjuder dig chansen att sammanföra byggverksamhet och kommersiell expertis. Förvandla innovativa idéer till verkliga projekt som formar samhället idag och imorgon. Utvecklas genom att jobba med kompetenta människor och vara en del av ett stöttande team. Upptäck våra projekt och vad vi gör inom projektutveckling av bostäder och kommersiella fastigheter.

Marknads- och uthyrningschef

Du har det övergripande ansvaret för att vakanser och projekt hyrs ut. Dessutom har du koll på vad som händer i affärsvärlden och ser till att affärsmöjligheter följs upp.

Projektutvecklare

Projektutvecklaren driver och utvecklar projekt från tidigt skede till slutleverans. Du kan få ihop helheten i långa processer med många inblandade aktörer.

Senast uppdaterad: 2021-06-10