c

Säkra snickaren

Varje år skadar sig 24 000 personer i samband med hemmabyggen. Vi på Skanska är övertygade om att alla olyckor kan förebyggas, även i hemmet.Säkra snickaren, Rikard Andersson, till vardags huvudskyddsombud på Skanska, tipsar om hur du renoverar på ett säkert sätt.

Tävlingen avgjord!

Nu har våra tre vinnare utsetts i tävlingen där Säkra Snickaren hjälper er att säkra er renovering. De vinnande bidragen har valts ut av vår Säkra Snickare med kollegor och konkurrensen mellan deltagarna var tuff.

På vår Facebook-sida kan du läsa om vilka som vann.

Risker med stegarbete

Stegen är ett av de farligaste redskapen för både byggproffs och hemmafixare. Här ger Säkra snickaren tips på hur du kan arbeta säkert på hög höjd i hemmet.

Den farliga röran

Med ordning och reda undviker du onödiga olyckor och lyckas bättre med din hemmarenovering. Säkra snickaren tipsar om hur du ska göra.

Faran med elverktyg

Det finns många risker kopplade till eldrivna verktyg. I den här filmen visar Säkra snickaren vad du ska tänka på för att undvika olyckor.

Håll utkik efter Säkra snickaren

Säkra Snickaren lär dig renovera smart och säkert med hjälp av några enkla knep. Se trailern med Säkra snickaren – snart kan du se filmerna här.

Risken för ryggen

Genom bra planering, ergonomiska arbetsställningar och rätt skydd kan de flesta skador förebyggas. Säkra snickaren visar vad du bör tänka på.

Senast uppdaterad: 2017-02-24