c

Gröna veckan – veckan med extra fokus på grönt byggande och hållbarhet

För att vara den ledande hållbara samhällsutvecklaren och en förebild för vår omvärld är det viktigt att vi börjar med oss själva. Med Gröna veckan vill vi öka kompetensen och engagemanget för Skanskas gröna resa mot hållbarhet. Under veckan lägger vi därför extra stort fokus på grönt byggande och att lyfta fram goda exempel på vårt arbete inom hållbarhet. Det är ett tillfälle för oss att visa både för oss själva och för omgivningen att vi lever som vi lär.

Gröna veckan 7 – 11 oktober 2019

Bättre tillsammans – så når vi våra klimatmål

Årets tema för Skanskas Gröna vecka är Bättre tillsammans – så når vi våra klimatmål. Med den uppmaningen vill vi visa på vikten av samarbete, internt i vår verksamhet men även externt med våra kunder och leverantörer. Tillsammans blir vi bättre och kan bygga ett bättre och hållbart samhälle.

Aktiviteterna under Gröna veckan engagerar både våra medarbetare, kunder och andra samarbetspartners. Omkring 140 gröna ambassadörer i hela företaget samordnar aktiviteterna under veckan. För att lyfta fram eldsjälar bland våra medarbetare utser vi även "Dagens miljöhjälte". Vi jobbar även med informationsfilmer, webbföreläsningar, utbildningsmaterial, frågesport och mycket annat för att uppmärksamma och inspirera inom grönt och hållbarhet.

På många håll anordnas även kundarrangemang, hör av dig till din kontaktperson på Skanska för att ta reda på vad som händer på just din ort.

Senast uppdaterad: 2019-09-03