c

Gröna veckan – veckan med extra fokus på grönt byggande och hållbarhet

För att vara den ledande hållbara samhällsutvecklaren och en förebild för vår omvärld är det viktigt att vi börjar med oss själva. Med Gröna veckan vill vi öka kompetensen och engagemanget för Skanskas gröna resa mot hållbarhet. Under veckan lägger vi därför extra stort fokus på grönt byggande och att lyfta fram goda exempel på vårt arbete inom hållbarhet. Det är ett tillfälle för oss att visa både för oss själva och för omgivningen att vi lever som vi lär.

Gröna veckan 8 – 12 oktober 2018

Årets tema: Agera klimatsmart!

Årets tema för Skanskas Gröna vecka är Agera klimatsmart! Med den uppmaningen vill vi visa på vikten av att göra egna aktiva val och att tillsammans agera för ett klimatneutralt Skanska och en fossilfri framtid.

Aktiviteterna under Gröna veckan passar både våra medarbetare och kunder. Det anordnas bland annat en tävling med många olika kategorier för att uppmärksamma våra engagerade medarbetare i olika verksamhetsgrenar. Varje enhet utser ambassadörer som samordnar veckans alla aktiviteter. För att lyfta fram entusiastiska eldsjälar bland våra medarbetare utser vi varje dag "Dagens miljöhjälte". Vi jobbar även med informationsfilmer, webbföreläsningar, utbildningsmaterial, frågesport och mycket annat för att uppmärksamma och inspirera inom grönt och hållbarhet.

På många håll anordnas även kundarrangemang, hör av dig till din kontaktperson på Skanska för att ta reda på vad som händer på just din ort.

Senast uppdaterad: 2018-10-08