Bättre samhälle tillsammans

Är du också en framtidsinvesterare?

Då är du varmt välkommen hit. På den här sidan samlar vi argument, erfarenheter och inspiration för att påverka samhället i en positiv riktning.

Vi vill visa att klimat- och miljösatsningar inte bara är bra för samhället och världen utan också för affären. Vi räknar ner till år 2030. Det är nämligen då de globala utvecklingsmålen ska vara uppfyllda. Den här tidslinjen visar både allvarliga och ljusa scenarier. Men beroende på vilka investeringar vi gör idag så kan vi påverka utvecklingen. Kom igen nu så sätter vi fart framåt.

Skanska #20 i Fortunes ranking

Skanska tar plats som enda bygg- och projektutvecklingsföretag på tidningens Fortunes årliga globala rankning för hållbarhet, ”Change the World”. Listan är en sammanställning över företag som ligger i framkant vad gäller att arbeta med hållbarhetsfrågan utifrån olika perspektiv.

Skanska placerar sig på plats 20 av 52 och är det enda svenska företaget i årets ranking. En bidragande orsak enligt Lena Hök, global hållbarhetschef på Skanska, kan vara att Skanska har blivit tydligare med att redovisa omsättningen av andelen gröna projekt samt samarbetet med andra aktörer kring hållbarhetsinnovationer.

Se hela listan med Fortunes ranking 2019

Klimat - vi har påbörjat resan

loading

Social hållbarhet - från ord till handling

loading

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig

Vill du fråga om något? Vi diskuterar gärna hur vi kan göra branschen mer hållbar. 

Kontakta oss inom hållbarhet