Bättre samhälle tillsammans

Är du också en framtidsinvesterare?

Då är du varmt välkommen hit. På den här sidan samlar vi argument, erfarenheter och inspiration för att påverka samhället i en positiv riktning.

Vi vill visa att klimat- och miljösatsningar inte bara är bra för samhället och världen utan också för affären. Vi räknar ner till år 2030. Det är nämligen då de globala utvecklingsmålen ska vara uppfyllda. Den här tidslinjen visar både allvarliga och ljusa scenarier. Men beroende på vilka investeringar vi gör idag så kan vi påverka utvecklingen. Kom igen nu så sätter vi fart framåt.

Skanska #17 i Fortunes ranking

Skanska placerar sig på plats 17 vilket är tre positioner bättre än 2019. Den internationella affärstidningen Fortune inkluderar 53 företag på 2020 års “Change the World”-lista.

Fortune beskriver Skanskas arbete med hållbarhet och klimatmålet om att uppnå klimatneutralitet i hela värdekedjan år 2045 som en av anledningarna till utnämningen. Fortune lyfter även fram lanseringen av Boklok i Storbritannien vars mål är att utveckla hållbara hem till människor med vanliga inkomster.

Se hela listan med Fortunes ranking 2020

Klimat - vi har påbörjat resan

loading

Social hållbarhet - från ord till handling

loading

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig

Vill du fråga om något? Vi diskuterar gärna hur vi kan göra branschen mer hållbar. 

Kontakta oss inom hållbarhet