c

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsbolag och vi vill utveckla framtidens samhälle genom vår kunskap. Vill du hänga med på vår resa?

Lediga jobb

Vi letar alltid efter nya medarbetare som vill skapa ett mer hållbart samhälle tillsammans med oss. Spana in våra lediga jobb.

Hitta lediga jobb på Skanska

Karriär och utveckling

Hos oss på Skanska finns stora möjligheter för dig att utvecklas och göra karriär. Du och din chef har en kontinuerlig dialog kring vad du behöver för att ta nästa steg.

Din karriär och utveckling på Skanska

Arbetsområden

Skanska är ett stort företag med många möjligheter till specialisering inom olika arbetsområden. Här får du hjälp att hitta den roll som passar dig.

Arbetsområden inom Skanska

Möt våra medarbetare

De bästa idéerna föds vid möten mellan människor med olika erfarenheter. Möt några av våra medarbetare och få större insikt i hur det är att jobba på Skanska.

Möt våra medarbetare

Studenter

Det finns många anledningar till varför Skanska utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Genom praktik, ex-jobb, sommarjobb och våra studentprogram erbjuds du möjligheten att lära känna oss lite bättre.

Information för dig som är student