c

WTC Växjö, 25-2500 kvm

Växjö

  • WTC Växjö från norra sidan
  • WTC Växjö Entré
    Entré
/ 2

Försäkra dig om en lysande utsikt

Att sitta i en helt ny och modern fastighet är oslagbart. Här är det ni som bestämmer och vi anpassar lokalen efter vad ni och er verksamhet behöver. Kontoret är dessutom energisnålt, ligger centralt – och har en enastående utsikt!

Sitt i aktivitetsbaserade arbetsplatser

Här kan vi bereda plats för allt från företag som endast behöver mindre yta till de som behöver mer. Oavsett storlek på företag så blir du här del av något större, bättre och mer stimulerande. Som hyresgäst är du själv med och formar din arbetsplats. Vi hjälper dig att skapa ett kontor som uppmuntrar till kreativitet och arbetsglädje.

I WTC Växjö har du möjlighet att skapa en arbetsmiljö med så kallade aktivitetsbaserade arbetsplatser. Det innebär att du kan välja olika miljöer att arbeta i och därmed inte behöver sitta vid samma skrivbord hela dagen.

Inbjudande för såväl dig som dina gäster

WTC Växjö kommer vara lika inbjudande för dig som hyresgäst som för dina kunder och besökare. Här får alla ett personligt bemötande i den gemensamma receptionen och kunderna kan känna sig välkomnade i den avslappnande loungemiljön.

Fastigheten ligger optimalt placerad med kommunikation, service, kultur och handel runt knuten. Som hyresgäst får du dessutom tillgång till det globala nätverk som World Trade center-familjen erbjuder.


Centralt läge med goda kommunikationer

WTC Växjö ligger i centrala Växjö i direkt anslutning till Resecentrum och järnvägen. Byggnaden blir en viktig knutpunkt i utvecklingen av Stationsområdet.
Området har mycket goda kommunikationer och direktförbindelser. Härifrån tar du dig till Kastrup, Köpenhamn på drygt två timmar. Stockholm når du på knappt fyra timmar. I byggnadens entréplan finns monitorer som visar tågens avgångs- och ankomsttider.

Senast uppdaterad: 2017-02-09

Sökträffar (32)