Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Leverantörsportalen

Skanskas projekt använder vårt affärssystem för att söka efter leverantörer. Som leverantör till Skanska är det obligatoriskt att först genomgå en förkvalificering, vilket hanteras via vår Leverantörsportal. Du som är leverantör kan även lägga upp aktuella kontaktuppgifter och visa vilka produkter och tjänster ditt företag levererar.

Dags att uppdatera din förkvalificering

Du som redan är förkvalificerad leverantör till Skanska kommer att få eller har fått ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter, dvs användarnamn och lösenord, samt en länk till vår nya Leverantörsportal. Om du är en potentiell leverantör till Skanska och vill förkvalificera dig, vänligen kontakta Skanska Affärsstöd på affar...@skanska.se alternativt på telefon 010-448 01 00.

För dig som befintlig leverantör till Skanska

Nu är det dags för dig som leverantör att gå in i Skanskas nya Leverantörsportal och uppdatera dina uppgifter. Skanska har flyttat över en stor del av ditt företags tidigare svar. Förutom att kontrollera tidigare inlämnade uppgifter vill vi att du svarar på nya frågor gällande uppdaterade lagkrav och specifika frågor kring de varor och tjänster som ditt företag levererar till Skanska. I Leverantörsportalen vill vi även att du laddar upp bilagor, som exempelvis ditt företags arbetsmiljöpolicy och försäkringsbevis.

Manual

Till höger hittar du en instruktion för hur du loggar in i Leverantörsportalen och var i Leverantörsportalen du hittar en mer detaljerad manual för hur du genomför förkvalificeringen.

Frågor

Har du ytterligare frågor som inte täcks av manualen vänligen kontakta Skanska Affärsstöd via affar...@skanska.se alternativt per telefon: 010-448 01 00.

Få tillgång till Leverantörsportalen

Leverantörsportalen är tillgänglig för befintliga och potentiella leverantörer till Skanska. Du som vill ha tillgång till Leverantörsportalen kan ansöka om ett konto via länken uppe till höger. Efter verifiering får du inloggningsuppgifter från oss.