Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Flygande start för Sky Hotel

Med mängder av huvudkontor och två tunnelbanelinjer runt knuten är Lindhagen, Stockholm, ett perfekt läge för Sky Hotel Apartments.

– Vi har verkligen fått en flygande start – sedan öppningsdagen 1 juni i år har vi haft fullbelagt nästan hela tiden, berättar Per Thulin, vd för Sky Hotel Apartments.

– Det känns fantastiskt och överträffar våra förväntningar. Framför allt är vi glatt överraskade av att så många utländska turister hittar till oss – vår främsta målgrupp är affärsresenärer, men vårt koncept med kök och rymliga rum passar väldigt bra även för turister, visade det sig.

– Lindhagen är ett spännande område som vi tror väldigt mycket på. Vi är ett litet, privat företag som startade med ett hotell i Linköping för några år sedan, så för oss är detta en vågad satsning. Därför känns det bra att Lindhagen har ett strategiskt läge för vår verksamhet. Här finns massor av huvudkontor, två tunnelbanelinjer och Kista och Bromma inom räckhåll. Dessutom är vi som hotell ganska ensamma här.

– Fastigheten är perfekt för oss, här finns verksamheter som kompletterar oss. Vi har en restaurang vägg i vägg, som lagar vår frukost och som snart ska öppna en tapasdel. Och i samma byggnad finns Friskis&Svettis, en fantastisk service till våra gäster. Att starta ett eget gym är lönlöst – det blir sällan bra när hotell försöker sig på det.

– Vi har redan fått mycket beröm av våra gäster. Många gillar att våra hotellkorridorer är så pass stora och luftiga, vilket är lite ovanligt. Men framför allt får vi beröm för den fina designen och rummen. Vi har ett genomgående designkoncept som även finns i vårt hotell i Linköping som är väldigt uppskattat.