Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Eklanda, 1200-5000 kvm

Jolengatan, 431 49 Mölndal

Expansivt område och bra skyltläge

Vi erbjuder etableringsmöjlighet mitt emot K-Rauta med goda skyltmöjligheter i ett verksamhetstätt område. Här finns en skön mix av företag, service och bostäder. Byggnaden anpassas självklart så att den passar din verksamhet.

Eklanda är ett eftertraktat område där vi kan erbjuda etablering med bra skyltmöjlighet utmed Jolengatan. Tomten är 9 600 kvadratmeter med en byggrätt på cirka 4 500 kvadratmeter.

Gott om närservice

Eklanda är ett mycket etablerat område med gott om närservice i form av restauranger och butiker. Sisjön, Köpcentrum 421 och Frölunda Torg, Mölndals centrum ligger nära och där finns all tänkbar övrig service.

Söderleden ligger i anslutning till fastigheten vilket gör den lätt att nå med bil. Dessutom är lokaltrafiken väl utbyggd i området med bussförbindelser mot Mölndal och Frölunda Torg.

Eklanda ligger längs med Söderleden och är ett av Göteborgsregionens mest expansiva områden. Här etablerar sig ständigt nya aktörer som vill profilera sig i lokaler med goda skyltlägen. Tillgängligheten är god och i närområdet finns såväl kommersiell handel, verksamhetslokaler som industriföretag och bostadsområden.

Nära centrala Göteborg och Landvetter

Från Eklanda tar det endast 15 minuter med bil till Göteborgs centrum och på bara 20 minuter tar du dig till Landvetter Flygplats. Fastigheten ligger intill Söderleden och E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil.

Området erbjuder även en väl utbyggd lokaltrafik som är ett grönare alternativ.

Företag i området: SCA, K-Rauta, Ahlsell, Audi, Kia, Lexus, Scan Interlight och Porsche.

Fler lediga verksamhetslokaler

Loading...