Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Orrekulla Kubiklager, 2000-8700 kvm

Orrekulla Industrigata 47, 425 36 Göteborg

Hur stort lager behöver du?

Intill E6, strax söder om Angeredsbron står nu Orrekulla Kubiklager klart för inflyttning. Vi kan erbjuda lokaler från 2 000 – 8 700 kvm, avtalslängd från 3 år.
Man får helt enkelt en nybyggd lokal med alla moderna parametrar uppfyllda med möjligheten till ett kort avtal, vilket är unikt på marknaden.

Vi hyr ut moderna lokaler med full kapacitet från golv till tak. Och det bästa av allt – ingenting är omöjligt. Vi placerar väggarna så att du får exakt den storlek ditt företag behöver.
Skulle du behöva mer kontorsyta eller en annan inredning utöver grundutförandet, då löser vi det.
Det kallar vi flexibilitet.

Det har hänt och händer fortfarande mycket på marknaden. Vi vet att många företag snabbt måste kunna öka eller krympa för att anpassa sig efter situationen.
Vi är lyhörda för de nya behoven och erbjuder korta hyreskontrakt, som minst från 3 år. På det sättet kan du som företagare minska dina risker samtidigt som du får alla fördelar med en modern lokal där logistiken flyter på.

Snabb inflyttning

Lokalerna är uppförda vilket möjliggör omedelbar inflyttning. Lokalen anpassas helt efter dina önskemål och behov med möjlighet att enkelt dela av ytor, eller bygga till kontorsutrymmen.

Snabbfakta om Orrekulla Kubiklager

Adress: Orrekulla Industrigata 47, Hisings Kärra
Storlek: 8 700 m2 lager och kontor varav 2 000 m2 entresol
Fri takhöjd i lager: 8,5 meter
Golvbärighet: 2 000 kg/m2
Max punktlast: 6 000 kg
Bärighet entresol: 500 kg/m2
Sprinkler: Enligt ESFR
Lastgård: Dimensionerad för 25,5 m lastbilekipage
Färdigt för inflyttning: 0-3 månader efter tecknat avtal
Lokalstorlekar: Cirka 2 000 m2  - 8 700 m2
Portar: Lokal förses med markport och dockningshus
Hyresgästanpassning: Kontor och personalutrymmen anpassa efter era behov

Läget kan inte bli bättre

Orrekulla Kubiklager ligger i Göteborg som är Sveriges ledande logistikläge. I samma område som Orrekulla Kubiklager är de största speditionsföretagen etablerade men även handel som IKEA, COOP med flera. Fastighetens direkta anslutning till E6 gör att lokalen lämpar sig bra för många typer av verksamheter.

Kollektivtrafik

Buss 40 och 311 stannar i anslutning till området. Med bil är du i innerstaden inom 10 minuter och når det största och viktigaste lederna som E6 mot Oslo och Öresundsregionen inom en minut. Du är snabbt ute på 155 mot Göteborgs hamn och Säve eller E20 mot Stockholm. Och på andra sidan Angeredsbron går E45 norrut.

Liknande fastigheter

Loading...