Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

WTC Växjö

Växjö

Erbjudes: en plats på toppen

Tänk dig en arbetsmiljö som sjuder av liv och rörelse och som stimulerar till kreativitet och nya möten. En plats där du och ditt företag varje dag inspireras, utvecklas och når nya insikter och mål. 

Tänk dig också hur denna arbetsmiljö även erbjuder de bästa förutsättningarna för den som söker koncentration och arbetsflow. Allt ackompanjerat av en fantastisk utsikt över staden, Växjösjön och vidare i fjärran där du ser skogen bre ut sig. Välkommen till WTC Växjö!

Näringslivets mötesplats

WTC Växjö blir näringslivets mötesplats och navet i en pulserande del av staden. Här finns kommunikationer, service, kultur och handel så nära att du knappt hinner ta ett steg utanför huset förrän du är där.

Och vill du bara slappna av, få nya intryck eller ta en spontan fika behöver du inte ens lämna huset. Entréplanet utformas till en kreativ plats för möten, utställningar, seminarier och här inryms även ett mysigt café. Det blir en plats för dig som jobbar i huset och för de som bor i staden. Och för dina gäster som får ett personligt bemötande i den gemensamma receptionen och kan vänta i en avkopplande loungemiljö.

Ett hus för alla, oavsett storlek på företag

Skanska, Svenskt näringsliv, KPMG, Danske Bank och Kärnhem är några som redan försäkrat sig om en plats på toppen. Men här finns plats för alla, oavsett vilken storlek ditt företag har. Här blir du del av något större, bättre och mer stimulerande. Lokalerna anpassas efter din verksamhet så att ni kan arbeta mer effektivt och trivas riktigt, riktigt bra.

Hög ambitionsnivå när det gäller grönt

WTC Växjö kommer att bli ett av stadens miljövänligaste kontor. Alla val och lösningar är energieffektiva och målet är att fastigheten ska certifieras enligt Leed Platinum.

Centralt läge med goda kommunikationer

WTC Växjö ligger i centrala Växjö i direkt anslutning till Resecentrum och järnvägen. Byggnaden blir en viktig knutpunkt i utvecklingen av Stationsområdet.

Området har mycket goda kommunikationer och direktförbindelser. Härifrån tar du dig till Kastrup, Köpenhamn på drygt två timmar. Stockholm når du på knappt fyra timmar. I byggnadens entréplan finns monitorer som visar tågens avgångs- och ankomsttider.

Lediga lokaler i fastigheten

Loading...