Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Väla Gård, 250-2300 kvm

Kanongatan 100A, 254 67 Helsingborg

Moderna kontor i bevarad gårdsmiljö

Skanska utvecklar just nu Helsingborgs grönaste kontorsområde i den härliga kulturmiljö som omgärdar Väla Gård. Kontoren är energisnåla, har låga totalkostnader och ligger i framkant både vad gäller teknik och gröna lösningar.

Kreativ och inspirerande arbetsplats

Gröna trädkronor, fågelkvitter och frisk luft. Tänk att få jobba i en sådan miljö. Där gamla takbjälkar minner om husets historia. Och samtidigt byggt med största hänsyn till miljön och för att du ska må så bra som möjligt på ditt arbete. En plats där du kan ta mötet i trädgården och en promenad i naturreservatet på lunchen.

Väla Gård är en anrik och vacker byggnad i gråsten från 1800-talet. Tillsammans med nybyggda arkitektritade hus som drar tankarna till skånelängor skapas en mycket speciell och tilltalande kontorsmiljö. Gårdskänslan är bevarad med takbjälkar och öppet upp i nock och blandas med moderna stilrena linjer och grönskan utanför fönstret.

Skapa det kontor du drömmer om

Vi vill skapa Väla Gård tillsammans med dig och utifrån dina behov. Tillsammans med oss skapar du därför det kontor du vill sitta i både vad gäller utformning och miljöprofil. Vi lägger fram möjligheterna och du sätter taket. Vill ditt företag ha en fullständigt miljöanpassad lösning på kontoret hjälper vi dig med det och utformar ett modernt kontor med all den kunskap och de resurser vi har att erbjuda. Vill du göra några enstaka gröna insatser är det möjligt. Oavsett vilket skapar vi ett kontor efter dina önskemål i en grön och vacker omgivning - med din personals välmående i fokus.

Modern teknik med energiåtervinning

I etapp 1, som står färdig, har vi byggt en funktionell och flexibel byggnad. Bland annat utnyttjar vi den naturliga solinstrålningen för dagsljus, optimerar placeringen av solceller och använder varierande utvändiga element för att minska kylbehovet. Tekniken i installationerna i huset är av senaste modell med återvinning av energi. Här har Skanska idag sitt distriktskontor. Boka ett studiebesök och upplev ett av världens grönaste kontor i verkligheten.

Unik gårdsmiljö med skogen som granne

På Väla Gård är det svårt att tro att man är sju minuter från Helsingborgs city och har ett av Sveriges största köpcentrum bara en kort promenad bort. Här kan du jobba i en lugn och avslappnad parkmiljö och ändå ha nära till butiker och restauranger. Gör ditt frisörbesök på lunchen, köp fisk i fiskbilen eller ta eftermiddagskaffet i något av kaféerna på Väla Centrum.

Goda kommunikationer och tät busstrafik

Du tar dig enkelt till Väla Gård både norr- och söderifrån. E4:an och E6:an går genom Helsingborg och härifrån är även Danmark nära. Det tar bara trettio minuter med bilfärjan och många företag i Helsingborg har kunder på andra sidan sundet. Precis utanför kontoret finns det en busshållsplats där stadsbussarna stannar var tionde minut och tar dig in till Helsingborg city på sju snabba minuter.

Om du tycker om att träna på lunchen bör du packa väskan. Ta en löprunda eller promenera på gång- och ridstigarna i Väla skog. Eller varför inte ta en av kontorets cyklar och rulla på vägarna som ringlar fram under träden.

Om fastigheten

Väla Gård blir Helsingborgs grönaste kontorsområde och ligger i en härlig kulturmiljö, granne med skogen och nära köpcentrat Väla Centrum. Läs mer om Väla Gård

Fler lediga lokaler i fastigheten

Loading...

Fler lediga lokaler

Loading...