Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Väla Gård

Kanongatan 100A, 254 67 Helsingborg

Moderna kontor i bevarad gårdsmiljö

Det här är ett unikt tillfälle att flytta in i toppmoderna kontor i enastående gårdsmiljö, mitt i ett naturreservat. Väla Gård är en anrik och vacker byggnad i gråsten från 1800-talet. Tillsammans med nybyggda arkitektritade hus som drar tankarna till skånelängor skapas en mycket speciell och tilltalande kontorsmiljö.

I den mäktiga ladugården finner du moderna, kreativa kontor med en verklig dynamik mellan det nya och det gamla. Gårdskänslan är bevarad med takbjälkar och öppet upp i nock och blandas med moderna stilrena linjer och grönskan utanför fönstret.

Vi vill skapa Väla Gård tillsammans med dig. Dina mål och ambitioner styr vårt bygge. Tillsammans med oss skapar du därför det kontor du vill sitta i både vad gäller utformning och miljöprofil. Vi lägger fram möjligheterna och du sätter taket. Vill ditt företag ha en fullständigt miljöanpassad lösning på kontoret hjälper vi dig med det och utformar ett modernt kontor med all den kunskap och de resurser vi har att erbjuda. Vill du göra några enstaka gröna insatser är det möjligt.

Morgonmötet i skogen. Shopping på lunchen.

En tilltalande och lugn parkmiljö, strövområden i skogen och vackra rum skapar en intressant plats för möten. Tänk att kunna bjuda in kunder till ett möte i trädgårdsanläggningen. Om du vill komma bort från lugnet har du Väla Centrum bara en kort promenad bort.

Det tar sju minuter till city och det är lätt att ta sig till kontoret både med bil och buss.

Unik gårdsmiljö med skogen som granne

På Väla Gård är det svårt att tro att man är sju minuter från Helsingborgs city och har ett av Sveriges största köpcentrum bara en kort promenad bort. Här kan du jobba i en lugn och avslappnad parkmiljö och ändå ha nära till butiker och restauranger. Gör ditt frisörbesök på lunchen, köp fisk i fiskbilen eller ta eftermiddagskaffet i något av kaféerna på Väla Centrum.

Goda kommunikationer och tät busstrafik

Du tar dig enkelt till Väla Gård både norr- och söderifrån. E4:an och E6:an går genom Helsingborg och härifrån är även Danmark nära. Det tar bara trettio minuter med bilfärjan och många företag i Helsingborg har kunder på andra sidan sundet. Precis utanför kontoret finns det en busshållsplats där stadsbussarna stannar var tionde minut och tar dig in till Helsingborg city på sju snabba minuter.

Om du tycker om att träna på lunchen bör du packa väskan. Ta en löprunda eller promenera på gång- och ridstigarna i Väla skog. Eller varför inte ta en av kontorets cyklar och rulla på vägarna som ringlar fram under träden.

Lediga lokaler i fastigheten

Loading...