Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Tändstickan, 500-3500 kvm

Grafiska vägen, 412 63 Göteborg

Framtidens arbetsplatser med närhet till allt

Tändstickan äre ett nytt kvarter som växer fram utmed Mölndalsvägen som just nu genomgår en stor förändring. Målet är att skapa en levande blandstad med en lagom mix av bostäder, kontor och affärer. Det blir en mötesplats för samarbeten och nya idéer, där företag och människor kan växa, leva och utvecklas tillsammans. Redan idag arbetar närmare 1200 personer i kvarteret. Nu tar vi nästa steg och utvecklar ett tredje kontorshus. De flexibla lokalerna kan anpassas för olika verksamheter och hur stor yta ditt företaget behöver. Hit flyttar Försäkringskassan hösten 2018.

I Tändstickan är det nära till allt: stora matbutiker, lunchrestauranger, kaféer, naturupplevelser i Änggården samt evenemangsstråket med Liseberg, Svenska Mässan och Ullevi. Här finns även gym som Sportlife och Itrim. Rakt över gatan ligger ett hotell, Best Western Hotell Mektagonen. Landvetter flygplats ligger bara en kvarts bilfärd bort, vilket gör läget perfekt för företag med internationella kontakter.

Det är goda kommunikationer i området. Bra cykelvägar har byggts och en snabb cykeltur tar dig till Avenyn på tio minuter. Buss 761 och spårvagnslinjerna 2 och 4 passerar här. Närmaste spårvagnshållplats är Elisedal, bara 100 meter från huset. Restiden från Göteborgs city är cirka 11 minuter. Spårvagnen tar dig till Centralen på 13 minuter. Och behöver du ta  bilen finns det i plats i kvarterets parkeringshus.

Spännande planer

För kvarteret som helhet har vi satt upp flera visioner. Vi vill att kvarteret ska leva över dygnets alla timmar vilket uppnås med en mix av bostäder och kontor. Det ska bli en plats där man kan träffas, och där det finns mötesplatser för de som jobbar och bor här. Vi vill ha fler restauranger och göra kvartersmiljön till en grön oas i staden. Det ska finnas gott om sköna platser att umgås på under lunchen och efter jobbet.

Företag i området: ÅF, Sappa, Cygate, Immunicum

Om fastigheten

Nu planerar vi för vårt tredje kontorshus i kv Tändstickan
Nu bygger vi framtidens flexibla arbetsplatser. Kvarteret Tändstickan ligger en kort cykeltur från Göteborgs centrum och nära Landvetter. Läs mer om Tändstickan

Loading...

Liknande fastigheter

Loading...