Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Sundbypark, 7000-24000 kvm

Gesällvägen 23-25, 174 53 Sundbyberg

Forma ditt eget hus

I Sundbypark har vi möjlighet att bygga det hus din verksamhet drömmer om. Vi skräddarsyr kontor, laboratorium, tillverkningslokaler och allt annat ni behöver.

Grönt i fokus

Allt byggs enligt Skanskas princip om optimal samverkan mellan låg klimatpåverkan, låga livscykelkostnader, flexibilitet och enkelhet. Huset ska certifieras enligt LEED, minst Gold, och Miljöbyggnad. Det innebär bland annat en lägre energikostnad och bättre luft i huset.

Nära grönområde, lättillgängligt med bil

Väl synlig och alldeles intill E18 ligger Sundbypark – ett nav mellan Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplats. Med andra ord ett perfekt läge för dig som söker lokaler i tillväxttriangeln Solna, Sundbyberg och Kista.

Området har ett bra serviceutbud med trevliga restauranger och rekreationsanläggningar, exempelvis ligger Ursviks motionsområde tvärs över E18.

Goda kommunikationer

Förutom de utmärkta möjligheterna att nå Sundbypark med bil, finns ett flertal busslinjer. Det tar dessutom bara några minuter att gå till Hallonbergens T-banestation.

Med den blå linjen från Centralen tar du dig till Hallonbergens Centrum på cirka 13 minuter. Sundbypark trafikeras även av ett flertal busslinjer som bland annat tar dig till och från Danderyd, Sundbyberg och Vällingby.

Service i närområdet: Apoteket, Coffeehouse by George, Nautilus Gym, PrisXtra, Coop Extra, Hornbach och Ursviks motionsgård är några exempel på den närservice som finns.

Andra företag i området: Xylem (fd ITT Water & Wastewater), Sundbybergs Kommun

Om fastigheten

Sundbypark
I Sundbypark bygger Skanska en fastighet där låg klimatpåverkan och hög hållbarhet står i fokus. Goda kommunikationer och möjlighet att verkligen skräddarsy lokalerna efter din verksamhets specifika behov. Läs mer om Sundbypark

Fler lediga lokaler i fastigheten

Loading...

Fler lediga lokaler

Loading...