Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Seaside Office Karlstad

Karlstad

Karlstads modernaste kontorsbyggnad

Seaside Office Karlstad blir en plats för flexibilitet, kreativitet och hållbarhet. I Tullholmsviken bygger vi en ljus och modern kontorsfastighet som anpassas efter hyresgästens behov. Intresset är stort och vi planerar att bygga 15 000 yteffektiva kvadratmeter.

Tullholmsviken är Karlstads nya stadsdel. Läget är idealiskt med fem minuters promenad till Resecentrum och tio minuter till Stora torget. Mixen av bostäder, kontor, restauranger och annan service gör att området lever dygnet runt.

Målet är att den klimatsmarta byggnaden ska göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Förutom en grön byggprocess, betyder det låga driftskostnader. Ett bra inomhusklimat gör det lätt att locka hyresgäster. Allt fler förstår att bra lokaler ger högre produktivitet och lägre sjukfrånvaro. Sjöutsikten och de härliga omgivningarna gör fastigheten ännu mer attraktiv.

Planerad inflyttning är sommaren 2016.

Centralt men ändå mitt i naturen

Karlstad växer och Tullholmsviken blir stadens nya stadsdel. Resecentrum ligger fem minuters promenad bort och du når Stortorget på tio minuter. Välplanerade cykelvägar gör det enkelt och säkert att ta sig till jobbet på ett miljömedvetet sätt.

I de klimatsmarta kvarteren blir det liv och rörelse dygnet runt tack vare blandningen av kontor, bostäder, restauranger och annan service.

Omgivningarna är fantastiska. Prova en informell mötesform: promenera längs kajkanten och diskutera medan ni får frisk luft. Ät lunch på bryggan, en parkbänk eller någon av uteserveringar längs vattnet.

Loading...