Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

STUDIO

Nordenskiöldsgatan 4, Malmö

En innovativ mötesplats

STUDIO byggs som en levande, kreativ miljö för företag som insett att inspirerade medarbetare är den viktigaste resursen som finns. STUDIO är flexibelt, föränderligt, fullt av överraskningar och stimulans för alla sinnen. I STUDIO inspireras dina medarbetare varje dag genom oväntade möten i en avslappnad, nyfiken men ändå professionell atmosfär.

STUDIO är ingen vanlig arbetsplats. Vi har utformat byggnaden enligt tre ledord: work, stay och play.

Work

Idéer får vi genom att träffa andra människor. STUDIO byggs för att skapa nya relationer mellan alla som arbetar här och i omvärlden. I hela huset hittar du ytor att jobba, mötas och umgås på. STUDIO blir en av Malmös starkaste och mest kreativa mötesplatser. För att ytterligare höja innovationstemperaturen kommer STUDIO att rymma workshops, seminarier och temadagar. I STUDIO har du och dina medarbetare tillgång till nyskapande tjänster som sträcker sig från innovationsstöd och omvärldsbevakning till spännande serviceprojekt som gör arbetsvardagen enklare för alla medarbetare. STUDIOs reception ger dig och dina kunder ett personligt bemötande och hjälper er med det ni behöver.

Stay

Story Hotel som ligger i toppen av huset gör STUDIO till en plats som lever dygnet runt, har en aktiv miljö, tillgängligt för hela Malmö och resenärer från när och fjärran.

Det finns många anledningar till att stanna kvar. I STUDIO finns möjligheter till informella möten, oväntade upplevelser och sköna miljöer att bara hänga i eller träffas i.

Play

När du arbetar i STUDIO träffar och ser du människor som du aldrig får se på ett vanligt kontor. Vi kan garantera en livlig ström av nya och spännande människor ständigt rör sig i huset. Genom vår stora multifunktionell yta (blackbox) erbjuds event såsom film/tv-inspelning, konserter, konstgallerier, konferenser, teater/show-scen. Story Hotel, skybaren, restauranger och caféer garanterar ett levande hus 24/7.

Redan nu planeras event som STUDIO Talks som bjuder in intressanta föreläsare och PopUp-utställningar i samarbete med kulturaktörer. Det kommer alltid hända något inspirerande på STUDIO.

Naturskönt och centralt

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner. Här finns framgångsrik forskning, vitala inkubatormiljöer, begåvade och ambitiösa människor, och levande företagskulturer. Malmö har också ett vibrerande kultur- och nöjesliv.

STUDIO är beläget på Universitetsholmen, mitt i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Citycentralen ligger ett stenkast bort. På Universitetsholmen byggs även ett konsert- och kongresscenter samt bostäder. Området blir en helt ny stadsdel som binder samman Malmö city med Västra Hamnen. Här kommer det att vara liv och rörelse dygnet runt.

Loading...