Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Piren2

Lindholmsallén/Lindholmspiren, Göteborg Göteborg

Vi utvecklar just nu ett kontorshus om ca 7 500 kvm, granne med Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen. Vi vill att detta kontorshus ska tillföra området moderna arbetsplatser med plats för möten och kreativitet.

Vår ambition är att skapa ett levande hus med ett entréplan som innehåller café, mötesplatser och service som gör det lätt att mötas och nätverka. Både för hyresgäster i huset och för studenter, gäster på hotellet och andra som arbetar och bor i området.

Arbetsplatsen - kontoret, har idag blivit allt mer en mötesplats. Framtidens kontor kommer att fungera som en ”hub” för medarbetarna att mötas. Tekniken idag ger oss nya möjligheter att utforma vår arbetsplats, vi arbetar mer och mer på annat ställe än vid det traditionella skrivbordet. De möjligheterna gör vi verklighet av här. Högst upp i huset finns kontorsytor med egen terrass i soligt läge och utsikt över Södra Älvstranden, perfekt för att ta en kaffe i solen. Alla hyresgäster kommer att ha tillgång till en del av takterrassen.

Målsättningen är att utveckla detta kontorshus med så liten miljöpåverkan som möjligt. Huset kommer att certifieras enligt det internationella miljösystemet LEED. Vi fokuserar bla på energiförbrukning och hållbara materialval. 

Våren 2017 kommer vi att kunna välkomna de första hyresgästerna till Piren2

 

 

Loading...