Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Mölnlycke Företagspark

Konstruktionsvägen, 435 33 Mölnlycke

Gröna utsikter

Mittemellan Göteborgs centrum och Landvetter flygplats ligger Mölnlycke Företagspark. Inramningen är naturskön med skog, kullar och utsikt över Rådasjön.

Mölnlycke Företagspark har de senaste åren expanderat kraftigt. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Här finns en påfart direkt till motorvägen som ligger nära moten där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts. Både Landvetter Flygplats och Göteborgs centrum nås inom 10 minuter med bil.

Här finns möjlighet att etablera kontor, lager/logistik och/eller en verksamhetslokal. Du och ditt företag är med under hela processen och utformar en lösning som passar för just er verksamhet.

10 minuter till både Landvetter och centrala Göteborg

Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Det fördelaktiga läget nära riksvägen kombineras med en naturskön omgivning och utsikt över Rådasjön. Företagsparken har en direkt påfart till riksväg 40 och ligger nära moten där huvudstråken riksväg 40, E20 och E6 möts.

Till centrala Göteborg tar det högst 10 minuter med bil. Åt andra hållet har du Landvetter flygplats, även dit tar det cirka 10 minuter. På fem minuter tar du dig till Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan viktig service.

Buss utanför dörren

Buss 513/605 kör från Heden-Korsvägen en gång i halvtimman och stannar vid hållplatserna Teknologivägen (utanför dörren) och Mölnlycke Företagspark (cirka två minuters gångväg). Restiden för buss från centrala Göteborg är cirka 15 minuter.

Buss 513/516 kör från Partille Centrum till Mölnlycke Företagspark två gånger i timmen. Restiden är ungefär 25 minuter.

Till flygplatsen är det enbart 10 minuters resväg med bil och inom en snar framtid planerar Härryda kommun en hållplats för flygbussarna vid Rådamotet.

Andra företag i området: Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels

Lediga lokaler i fastigheten

Loading...