Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Kontor i hjärtat av Halmstad

Halmstad

Flexibel kontorsfastighet i centrala Halmstad

Den nya kontorsfastigheten i Halmstad tar ordet flexibilitet till en helt ny nivå. På ca 6 000 effektiva, ljusa och moderna kvadratmeter utformar vi lokaler för stora och små företag. Huset blir fem våningar högt med lokaler från 250 kvm uppåt. I bottenvåningen finns ett stort gym som drivs av Fitness24Seven. Inflyttning sker vid årsskiftet 2016/2017.

Miljön står i fokus både när det gäller byggprocessen och den färdiga byggnaden. Driftskostnaderna blir låga och inomhusklimatet mycket bra. Många företag har fått upp ögonen för hur viktiga lokalerna är för att attrahera och behålla medarbetare. Intresset är stort eftersom det råder brist på nya, gröna och yteffektiva lokaler i Halmstad.

Läget gör byggnaden ännu mer attraktiv. Centralstationen och det kommande resecentrumet ligger ett par minuters promenad bort.

Läget är idealiskt för den nya kontorsbyggnaden. Promenadavstånd till Centralstationen och det kommande resecentrumet innebär att du lätt kan ta dig till och från jobbet utan bil. Dessutom kan du snabbt ta dig iväg till möten i Göteborg, Malmö och Stockholm tack vare bra tågförbindelser.

Vid kontoret finns ordentligt med cykelställ och dessutom planerar vi laddstolpar för elbilar. Det ska gå lätt att resa till och från jobbet på ett klimatsmart sätt.

Loading...