Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Kompositören, 900-15000 kvm

Arvid Tydéns allé, 171 63 Solna

Modernt kontor mitt i spenaten

Kompositören är för dig som söker toppmoderna kontorslokaler nära stan, men samtidigt önskar sitta lite för dig själv. Entrén vetter mot en vacker ekallé. På andra sidan av huset öppnar sig en uteplats, som finurligt omramas av den böjda huskroppen.

Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 180 arbetsplatser per plan. Möjlig inflytt är satt till 2018.

Flexibla lokaler

Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.

Grön oas strax ovanför stan

Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och det byggs flera bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark.

Plats med anrik historia

Platsen är sedan lång tid tillbaka känd som Ingentingskogen, en gång en populär tillflyktsort för bland andra Bellman och Tobias Sergel. Precis norr om Kompositören finns kvarteret Laboratoriet med park och byggnader av arkitekt Gunnar Asplund, känd för Stockholms stadsbibliotek och Skogskyrkogården.

Tunnelbana, buss och E4:an

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån.

Bostäder i Ingenting

 • Alm Equity utvecklar ca 500 lägenheter i projekten Skalden och Poeten.
  Poetens 220 lägenheter beräknas vara inflyttningsklara 2018/2019.
  Läs mer om Poeten
  Läs mer om Skalden
 • HSB utvecklar 237 lägenheter i projekten Ektorget och Diktaren.
  Ektorgets 117 lägenheter är inflyttningsklara från december 2015 till maj 2016.
  Läs mer om Ektorget
  Diktarens 120 lägenheter beräknas vara inflyttningsklara från våren 2018.
  Läs mer om Diktaren
 • SSM utvecklar 266 lägenheter i projektet The Lab. De första lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning hösten 2016.
  Läs mer om The Lab

Om fastigheten

För dig som söker toppmoderna lokaler nära stan och gärna omges av grönska. Kompositören är placerad i Ingenting. Huset har sex våningar ovan mark och är 15 000 kvm stort. Läs mer om Kompositören

Loading...

Liknande fastigheter

Loading...