Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

STUDIO, kvm

Nordenskiöldsgatan 4, Malmö

Butikslokal

STUDIO är beläget på Universitetsholmen, mitt i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Centralen ligger ett stenkast bort. Granne med STUDIO finns Malmö Högskola, hotell och kongressanläggningen Malmö Live, Inkubatorverksamheten MINC, flera kontorsbyggnader, restauranger, caféer och gym.

När STUDIO står klart oktober 2016 kommer huset fungera som en mötesplats dygnet runt för staden och regionens näringsliv. Moderna kontor blandas med hotell, publika och sociala utrymmen som restauranger, caféer, butiker, skybar samt en blackbox – en multifunktionell yta som kompletterar mötesarenan på plan 2. STUDIO är en nytänkande byggnad att arbeta, mötas och umgås i. Här finns det plats för både stora och små företag.

STUDIO är framförallt en arbetsplats men idéer får vi genom att träffa andra människor. Därför har vi utformat byggnaden enligt tre ledord:

Work - Stay - Play

I hela huset hittar du ytor att jobba, mötas och umgås på. Story Hotel som ligger i toppen av huset samt restaurangen på entréplan gör STUDIO till en plats som lever dygnet runt. 

När du arbetar i STUDIO träffar och ser du människor som du aldrig får se på ett vanligt kontor. Blackbox, en stor multifunktionell yta som tjänar som studio för film/tv-inspelning, konsertlokal, konstgalleri, teater/show-scen. Story Hotel, skybaren, restauranger och caféer garanterar dessutom att en livlig ström av nya och spännande människor ständigt rör sig i huset.

Vill du vara en del av STUDIO?

Här har du möjlighet att etablera café eller butiksverksamhet. Vi kan erbjuda olika lokaler längs Nordenskiöldsgatan. Kontakta oss för mer information eller en visning.

Naturskönt och centralt

Malmö med omnejd rankas som en av världens mest innovativa regioner. Här finns framgångsrik forskning, vitala inkubatormiljöer, begåvade och ambitiösa människor, och levande företagskulturer. Malmö har också ett vibrerande kultur- och nöjesliv.

STUDIO är beläget på Universitetsholmen, mitt i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Citycentralen ligger ett stenkast bort. På Universitetsholmen byggs även ett konsert- och kongresscenter samt bostäder. Området blir en helt ny stadsdel som binder samman Malmö city med Västra Hamnen. Här kommer det att vara liv och rörelse dygnet runt.

Liknande fastigheter

Loading...