Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Malmö Live, 70 kvm

Fiskehamnspromenaden 11c, 211 18 Malmö

Ett helt nytt kvarter mitt i centrala Malmö

Malmö Live är ett unikt och levande kvarter på Universitetsholmen. Här finns stadens nya konserthus, kongress, bostäder, kontor och hotell i toppklass med Malmös enda skybar. Kvarteret ligger längs med kanalen, mitt emot Gamla Väster och bara någon minut från Malmö Central. Ett kvarter som lever dygnet runt.

Skapa din drömlokal

Utmed kanalen på bästa söderläge vid ett promenadstråk och ett generöst trädäck ligger den sista lediga lokalen på 70 kvm. Närmsta granne är konserthuset, The Barber och Café Soprano. Lokalen är lämplig för mindre verksamheter såsom, skönhetsvård, fotvård, massage, antikaffär, silversmed el galleri. Lokalen saknar imkanal vilket innebär att verksamhet som kräver matlagning ej fungerar.

Fullt av liv och rörelse

Malmö Live ligger i ett arkitektoniskt utmärkande område mitt i stadskärnan mellan Gamla Väster och de nya hamnområdena. I det nya området, med konserthus, kongressanläggning, hotell, kontor och bostäder, bildas levande stråk.

Här möts Malmöbor och besökare för att lyssna på musik, äta en bit mat, delta i evenemang och bara njuta av söderläget på de stora trädäcken längs med kanalen.

Centralt beläget kvarter

Kvarteret har bästa tänkbara läge och det är enkelt att pendla till Lund, Helsingborg eller Köpenhamn. Citytunneln och Malmö C ligger ett par minuters promenad härifrån. All cykel- och gångtrafik mellan gamla stadskärnan och Västra hamnen leds igenom kvarteret. Många personer kommer dagligen att passera din lokal.
Parkeringsplatser finns under konsert- och kongressanläggningen, i ett parkeringshus vid Gibraltargatan samt i kontorets källargarage.

Liknande fastigheter

Loading...