Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Lediga jobb

På Skanska är vi beroende av människor som är väldigt bra på det de gör. Vi söker ständigt efter fler medarbetare, som vill växa med oss.

Som medarbetare på Skanska erbjuds du spännande utmaningar, trevliga förmåner och många roliga karriärmöjligheter. Hos oss är trivseln hög och arbetsglädjen stor. Oavsett vilken yrkesroll du är intresserad av så erbjuds du en arbetsplats där du alltid är delaktig.

Vi uppmuntrar alltid våra medarbetare att utvecklas och ser gärna att de gör det inom företaget. Hos oss finns många olika jobb och därför alltid möjligheten att prova på något nytt - utan att behöva byta företag. Är du dessutom nyfiken och vill testa på att jobba på andra platser i Sverige, eller kanske till och med i ett annat land, så finns det goda möjligheter att göra det.

Alla våra lediga tjänster hittar du i vårt rekryteringsverktyg. Om du inte hittar någon tjänst som passar dig just nu finns möjlighet att skapa en profil och registrera ditt cv. På så sätt kan vi informera om lediga tjänster som vi tror kan passa dig.

Intresserad av oss? Våra lediga tjänster hittar du här