Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Installationer

Nu blir Skanska Installation en del av Assemblin, ett av Nordens största installations- och teknikföretag. För dig som kund eller samarbetspartner innebär samgåendet enbart fördelar. Vi kommer även fortsättningsvis att finnas nära våra projekt, samtidigt som vi stärker vår marknadsnärvaro och vårt erbjudande ytterligare. Oavsett var du befinner dig i landet och vad du behöver hjälp med finns Assemblins medarbetare till hands med sin breda erfarenhet och sin expertis.

Väl mött hos Assemblin! www.assemblin.se

Skanska Installation har specialistkompetens inom el, värme och sanitet samt ventilation. Vi har verksamhet i hela landet och våra kontor finns på drygt 20 platser, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för fastighetstekniska installationer, installationsledning och systemintegrerade fastighetssystem.

Entreprenader –
så här arbetar vi

Installationer är en viktig del av byggnader. Våra installationsprojekt inkluderar både projektering och installationssamordning, det är smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund.

Mer om entreprenader

Referensprojekt –
det här har vi gjort

Vi genomför installationer överallt. Sjukhus, affärscentrum, skolor, industrier, flygplatser, broar, vägtunnlar och bostäder är bara några exempel. Läs mer om några av våra projekt.

Till referensprojekten

Servicetjänster

Vi anpassar oss efter dina behov, från ramavtal och enklare serviceavtal till kompletta funktionsavtal. Vi hjälper till med både akuta serviceärenden och med planerat underhåll.

Mer om service vid installation

Larm och säkerhet

Våra heltäckande säkerhetslösningar ger dig full kontroll, dygnet runt. Lösningarna är både flexibla och mobila – för att skydda bygget såväl som de anställda.

Mer om larm- och säkerhetslösningar

Intelligenta hus

Energieffektivare, säkrare och bekvämare – det sammanfattar vårt koncept intelligenta hus. Vi utvecklar funktioner som underlättar människors vardag och bidrar till en bättre miljö.

Mer om intelligenta hus