Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Byggservice

Vi på Skanska Direkt utför byggservice i form av renoveringar, energiåtgärder, om- och tillbyggnader och mindre nybyggnader. Kunderna finns inom kommuner, landsting och det privata näringslivet över hela landet.

Vi genomför både partneringuppdrag och traditionella entreprenader med samma fokus på kundvärde genom hela processen. Bäst resultat får du när vi bidrar med strategisk byggservice genom hela processen, det vill säga en kvalitetsupphandling. Vi erbjuder dig hög kompetens inom bland annat följande: teknik, inköp, projekteringsstöd, miljö och kalkyl. Målet är att du ska bli så nöjd att du anlitar oss även nästa gång.

Långsiktiga relationer

Eftersom vi alltid strävar efter långa relationer, ser vi till att hålla det vi lovar och har en löpande dialog med kunder och beställare. En trygghet är vår transparenta och förutsägbara prissättning – du ska alltid veta vad du betalar för.

En smidig resa genom projektet

Vårt mål är att ta ett totalansvar och ge dig en enkel resa genom projektet. Det gäller både vid kortare uppdrag och för avtal som löper över längre tid. Du får alltid en egen kontaktperson som är med från planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Vi kan även samordna arbetet med eventuella sidoentreprenörer och andra aktörer. Ett enkelt och smidigt sätt som ger dig kontroll.

Höga krav på medarbetarna

Medarbetarna är vår främsta styrka. De är ansvarsfulla med social kompetens, vilket är viktigt när de möter dina kunder, skolelever, vårdtagare eller anställda. När du anlitar oss, vet du att välutbildade och erfarna personer med yrkesbevis utför jobbet. De har gått de senaste utbildningarna inom säkerhet och har koll på nya standarder och lagkrav.


Möt Anders Nilsson som arbetar med byggservice på Skanska.

Din kund är vår viktigaste kund

För oss är det självklart att visa hänsyn. Vi undviker att störa pågående verksamhet så långt det är möjligt. Det är särskilt viktigt i komplexa eller känsliga miljöer som exempelvis skolor, äldreboenden, labb, sjukhus och kärnkraftverk. En ombyggnad innebär en stor påverkan på människors boende och arbetsmiljö, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och stor förståelse från våra yrkesarbetare. Måste vi störa, förvarnar vi i god tid.

"Målet är att du ska bli så nöjd att du anlitar oss även nästa gång."

Flexibla och stabila

 Tycker du att det låter krångligt och dyrt att anlita stora Skanska för ett mindre byggserviceuppdrag? Ofta är det precis tvärtom. Vi på Skanska Direkt erbjuder det lilla företagets flexibilitet med den stora aktörens stabilitet. Genom vår storlek och stora inköpsvolymer har vi möjlighet att uppnå kostnadseffektiva lösningar. Dessutom är det tryggt att veta att vi finns kvar i morgon också